Samsung Galaxy S4 nu are sunet atunci când redau videoclipuri, însă sunetul funcționează la apeluri. (Android, Samsung Galaxy S 4)

utilizator150553 a intrebat.

Pot efectua apeluri telefonice foarte bine, dar când redau videoclipuri, nu există sunet. Am verificat tot ce mi-a trecut prin cap să verific.

Comentarii

  • Am verificat tot ce mi-a trecut prin cap să verific.” – vă rog să detaliați. –  > Por Firelord.
  • Ei bine, aceste două operațiuni nu folosesc același difuzor. Când efectuați un apel, porniți difuzorul – dacă puteți auzi cealaltă persoană vorbind, atunci știți că difuzorul nu este defect. Sau încercați cu redarea unei muzici. Se poate auzi? –  > Por benjamin.
2 răspunsuri
dpkg

Ai folosit playerul video încorporat? Dacă nu ați făcut acest lucru, încercați să redați videoclipuri folosind o aplicație terță parte din Play Store, iar dacă obține în continuare același rezultat, din păcate va trebui să începeți din nou și în mod normal făcând resetarea din fabrică va rezolva problema în cazul rom-urilor stock android – dacă ai spus că ai făcut tot ce ai putut pentru a rezolva problema, dar rezultatul este în continuare același, ei bine, acesta este ultimul lucru de făcut. dar dacă folosești un rom personalizat, aceasta este o altă poveste și poate chiar poate duce la a fi un fel de bug.

ปรีดา ตั้งนภากร

Există 4 tipuri de niveluri de volum.

Când apăsați, volum în jos sau în sus, va apărea cursorul de volum , apăsați pictograma de angrenaj, apoi verificați dacă „media” volumul este setat la zero sau nu.

Dacă acest lucru nu funcționează, încercați să reporniți.

Sper că vă ajută.