Schimbați contul Gmail pentru a face achiziții în aplicație? (Android, Google Play Store, 4.4 Kitkat, Achiziție În Aplicație)

AnDroDroo a intrebat.

Care este procedura pentru a schimba contul de e-mail pe care doriți să îl utilizați pentru a face achiziții în aplicație?

Aruncați o privire la imagine.


Faceți clic pentru a mări imaginea

Folosesc 2 conturi de Gmail și doar 1 are atașat un card de credit. Contul principal are un card de credit, cel secundar nu are. Dar contul secundar apare întotdeauna în dialogul de plată. De asemenea, contul secundar nu este contul utilizat în aplicația Play Store.

Nu am găsit nicio modalitate de a schimba acest e-mail.

6 răspunsuri
Yehoshua L

Pentru a face acest lucru, trebuie să instalați aplicația din același cont google din care doriți să faceți achiziția în aplicație. Urmați acești pași,

 1. Dezinstalați aplicația de pe telefon.
 2. Mergeți pe site-ul Play Store în browserul dvs. web și găsiți aplicația. Asigurați-vă că sunteți conectat la site cu contul corect!
 3. Instalați aplicația prin intermediul Play Store, făcând clic pe butonul „Install” (și selectând telefonul).
 4. Așteptați un minut până când aplicația este instalată pe dispozitivul dvs.
 5. Efectuați achiziția în aplicație.

Comentarii

 • Cum facem acest lucru în calitate de dezvoltator care compilează pe telefon pentru a testa achizițiile? –  > Por Oliver Dixon.
 • Acest lucru funcționează bine. +1 –  > Por Firelord.
 • Mulțumesc pentru asta. Poate că în cele din urmă va exista un răspuns mai puțin ridicol. –  > Por Hellreaver.
hazrpg

Aveam aceeași problemă și eu și toate celelalte răspunsuri nu au rezolvat problema. Cu toate acestea m-am gândit la o soluție pentru a rezolva problema. Rețineți că aceasta funcționează în special pentru jocuri, dar am o teorie aproape de final care vă va permite apoi să instalați aplicații cu contul potrivit.

Problema constă în contul cu care este asociată aplicația descărcată și instalată. Pentru a verifica ce cont este, mergeți la magazinul Play Store, treceți la contul în care vă așteptați să fie și apoi mergeți la „My Apps &; Games”. Apoi alegeți fila secundară „All” (Toate). Dacă jocul nu apare în această listă, atunci acesta este motivul pentru care aveți o problemă. Continuați să schimbați conturile și veți găsi în cele din urmă contul cu care este asociat.

Acum, haideți să stabilim cu ce cont este asociat:

 1. Mai întâi trebuie să dezinstalați jocul.
 2. Apoi, trebuie să eliminați jocul din contul cu care este asociat.
  • Faceți acest lucru urmând aceiași pași ca mai sus pentru verificare, apoi, după aceea, trebuie să apăsați butonul cu cruce („x”) din colțul din dreapta sus pentru a-l elimina.
 3. Deschideți (sau descărcați (sau descărcați, instalați și apoi deschideți) programul Google Play Games app.
 4. Asigurați-vă că v-ați conectat la contul corect (pe ambele Google Play Games și pe Google Play Store) cu care doriți ca jocul să fie asociat, utilizând meniul hamburger din stânga sus.
 5. Găsiți jocul pe care doriți să îl jucați și apoi faceți clic pe butonul store (în mod normal, butonul ar trebui să arate open dacă ar fi fost deja instalat).
 6. Instalați-l în mod normal.
 7. Deschideți jocul și veți vedea că acum puteți face achiziții în aplicație în contul potrivit 😀

Pașii de mai sus par să forțeze play store-ul să se asigure că asociază jocul cu contul corect. Am o teorie conform căreia, după ce ați făcut pașii de mai sus, puteți căuta o aplicație normală și o puteți instala, iar aceasta ar trebui să fie asociată cu același cont… și vă va permite apoi să faceți și achiziții în aplicație. Totuși, nu am testat acest lucru, deoarece aveam nevoie să funcționeze doar pentru jocuri – așa că nu ezitați să lăsați comentarii dacă teoria mea este corectă.

Comentarii

 • Vă rugăm să dați upvote acestui răspuns. Un apponce instalat va legat cu contul dvs. Îndepărtarea acestei legături din biblioteca magazinului Google mai întâi înainte de a trece la un alt cont. –  > Por boh.
 • @boh, vă mulțumesc, apreciez asta. Mă bucur că acest lucru a ajutat pe cineva 🙂 Mă simt un pic dezamăgit că OP nu a selectat un răspuns pentru întrebarea sa. –  > Por hazrpg.
 • A urmat fiecare pas, de două ori: nu a funcționat. –  > Por Bastes.
 • Te-a ajutat vreuna dintre celelalte soluții? Câte conturi Google aveți adăugate pe dispozitiv? Modul sigur de a rezolva problema este să eliminați toate celelalte conturi, să dezinstalați, să reporniți, să reinstalați și să verificați dacă funcționează in-app. Apoi, adăugați din nou celelalte conturi. –  > Por hazrpg.
Chahk

Trebuie să treceți la contul corespunzător în aplicația Play Store (este posibil să fie nevoie să adăugați contul la rubrica Settings -> Accounts -> Add account -> Google -> Existing, , dacă nu ați făcut-o deja).

Atingeți butonul „hamburger” din colțul din stânga sus al aplicației Play Store (pictograma de cumpărături), apoi atingeți săgeata în jos de lângă contul dvs. pentru a-l extinde și selectați celălalt cont:

Ar trebui să puteți acum să achiziționați aplicații utilizând contul corespunzător.

Comentarii

 • Acesta este punctul meu de vedere. Contul meu principal cu card de credit este deja activat în aplicația Play Store. Iar în unele aplicații contul principal este tras (de cele mai multe ori), în timp ce în altele contul secundar. Tocmai am schimbat contul în secundar și am deschis jocul meu preferat și am încercat să cumpăr, iar fereastra din aplicație a tras în continuare contul principal. Poți încerca pe dispozitivul tău? Eu folosesc S5 cu KitKat. –  > Por AnDroDroo.
 • @androdroo Ați instalat cumva aplicațiile care trag în sus contul „greșit” în timp ce sunteți conectat sub acel cont? Dacă da, încearcă să le dezinstalezi și să le reinstalezi sub contul corect. –  > Por Chahk.
 • Am instalat aplicația din APK de pe sdcardul meu. nu prin Play Store. –  > Por AnDroDroo.
 • Nu funcționează deloc –  > Por Shehabic.
 • Dacă aplicația a fost deja asociată cu un cont greșit, reinstalarea ei din magazinul Play de pe dispozitiv nu va rezolva problema. Trebuie să folosiți magazinul Play pe web. –  > Por poolie.
simarmannsingh

Presupun că doriți să treceți la contul de e-mail secundar în toate aplicațiile, ceea ce înseamnă să eliminați permanent contul principal din telefon (deși îl puteți adăuga din nou ulterior). În KitKat, dacă doriți să treceți la e-mailul secundar, în toate aplicațiile, trebuie să eliminați contul de e-mail principal din telefon.

Mergeți la Setări -> Conturi -> (contul dvs. primar)Acum apăsați pe butonul de opțiuni și selectați Remove account (Eliminare cont).

Reporniți telefonul, astfel încât contul principal să fie eliminat din toate conturile dvs.

Dacă nu doriți să eliminați contul principal și doriți să treceți la contul secundar numai în aplicația Google Play, consultați celelalte răspunsuri.

Jefort Sab-it

Mergeți la Settings>Accounts&Sync>(e-mail)>Remove_Account.

Asta dacă nu doriți să reinstalați jocul.

Puteți să vă reintroduceți contul de e-mail mai târziu!

Stephanie C Chute

De fapt, am încercat multe dintre aceste sugestii și niciuna dintre ele nu a funcționat. Am un cont de afaceri legat de contul meu de magazin de jocuri, așa că a cauzat o mulțime de probleme. Dacă niciuna dintre aceste sugestii nu funcționează pentru tine, singurul lucru care a rezolvat-o pentru mine a fost să intru în aplicația Gmail și să elimin din lista de e-mailuri acea adresă de e-mail Gmail pe care nu doream să o folosesc în mod implicit. Pot oricând să adaug din nou adresa de e-mail, dar astfel am rezolvat imediat problema. Sper că acest lucru ajută pe cineva care a avut aceleași probleme ca și mine.