Skype prin Bluetooth pentru mașină? (Android, Bluetooth, Skype, Samsung Galaxy S7)

Dima a intrebat.

Tocmai am cumpărat un Samsung Galaxy S7, l-am legat la Bluetooth-ul mașinii mele și pot efectua/accepta apeluri obișnuite. Cu toate acestea, nu reușesc să-mi dau seama cum să fac apeluri de pe Skype prin Bluetooth-ul mașinii. Când telefonul este conectat la bluetooth și fac un apel Skype – apelul trece prin difuzorul telefonului, nu prin Bluetooth.

Aveți vreun sfat despre cum să procedez?

P.S. Am reușit cu vechiul meu Windows Phone, deci cred că ar trebui să fie posibil cu Android 6

Comentarii

  • Încercați SoundAbout, , se vorbește bine de el, dar nu știu cum funcționează cu Skype. Din descrierea aplicației Rutează sunetul apelului telefonic către (Căști încorporate, Difuzor extern, Bluetooth (mono), Căști cu fir, Căști cu fir (cu microfon),… –  > Por beeshyams.
  • Am instalat-o și o voi testa timp de câteva zile. Nu este cea mai bună soluție, deoarece nu funcționează cu butoanele de control al apelurilor din mașină, dar cel puțin pot vorbi prin Bluetooth. –  > Por Dima.
  • Hei, @beeshyams, soluția ta este momentan cea mai bună. Deși tot nu am reușit să fac Android-ul meu să funcționeze cu butoanele mașinii. Dacă doriți: scrieți soluția dvs. ca răspuns pentru ca eu să o pot marca 🙂 –  > Por Dima.
  • Am șters răspunsul meu, deoarece aplicația respectivă nu este disponibilă în Play Store –  > Por beeshyams.
3 răspunsuri
cedoctor

De fiecare dată când skype inițiază un apel video, schimbă ieșirea audio implicită. Acest lucru va dezactiva blutooth dacă l-ați activat. Trebuie să te întorci în setări și să activezi din nou ieșirea audio de fiecare dată când începi o conversație video în skype.

Comentarii

  • Ei bine, eu nu folosesc apeluri video în mașină, dar chiar și apelurile simple nu funcționează prin Bluetooth fără un „dans” suplimentar în jurul androidului 🙁  > Por Dima.
Ranjit

Am conectat telefonul prin android auto și apoi audio este direcționat corect către audio auto

Ibragim Šabanovič

Skype pe Windows Phone mai puternic decât pe Android, pentru că ambele sunt produse Microsoft. Pe Android nu poți efectua apeluri prin skype de pe bluetooth-ul mașinii. Dar puteți efectua apeluri de pe telefon și îl puteți conecta prin AUX, iar sunetul va trece prin difuzoarele mașinii.

Comentarii

  • Oricât de mult aș avea Google deocamdată: se pare că deranjează o mare fragmentare Android. Skype+Bluetooth funcționează pe unele telefoane și pe altele nu. Am crezut cu adevărat că va funcționa pe S7. Nu cred că Microsoft o face mai rău doar pentru că e Android. Cota de piață a Android este uriașă, așa că ar fi o prostie să o taie. –  > Por Dima.
  • Și după Windows Phone chiar urăsc SwiftKey – continuă să înlocuiască tot ce scriu. Am vrut să spun: atât de mult încât am căutat pe Google… –  > Por Dima.