Ștergerea aplicației implicite de deschidere (Android, Setări)

Roshan a intrebat.

Ori de câte ori deschid un fișier .pdf din exploratorul de fișiere, acesta se deschide automat cu wps office, dar când wps office este dezinstalat, acesta cere să aleg aplicația pentru a deschide fișierul pdf.Cum pot face ca exploratorul de fișiere să ceară să aleagă programul atunci când fac clic pe fișierul pdf.Am încercat să șterg setările implicite ale tuturor aplicațiilor.

Comentarii

  • Ce versiune de Android folosiți Ce este file explorer? Poți să fii puțin mai clar. Dacă exploratorul de fișiere întreabă cu ce aplicație să deschidă fișierele pdf. nu este acțiunea pe care o doriți –  > Por Reddy Lutonadio.
  • Este android 7.1.1 gionee gionee inbuilt file explorer…da, file explorer întreabă că atunci când am dezinstalat aplicația (wps office) vreau ca file explorer să întrebe atunci când wps office este, de asemenea, instalat –  > Por Roshan.
1 răspunsuri
Izzy

Există mai multe moduri de a șterge aplicația de acțiune implicită:

  • ai observat deja că se șterge atunci când aplicația corespunzătoare este ștearsă
  • același lucru este valabil dacă instalezi o altă aplicație care ar putea efectua aceeași acțiune
  • există un meniu în setări unde poți șterge acțiunea implicită fără a (dez)instala o aplicație. Din păcate, este greu de găsit. Înainte de Android 7, avea o intrare proprie în meniu în setări. Începând cu Android 7, trebuie să accesați Setări ‘ Aplicații, atingeți intrarea aplicației și veți afla dacă este setată ca implicită. Cu această opțiune puteți, de asemenea, să o faceți implicită sau să o scoateți din starea de implicită.

Comentarii

  • Dar nu există nicio aplicație setată ca implicită… –  > Por Roshan.
  • Am instalat un alt explorator de fișiere z archiver care a cerut să aleg între wps office și drive pdf viewer.and am bifat drive pdf viewer și am bifat always.now din exploratorul de fișiere că pdf se deschide cu wps office fără nici un promt și cu z archiver se deschide cu drive..now când am dezinstalat și instalat din nou z archiver se deschide automat fișierul pdf cu drive viewer..I nu sunt obtinerea nici un promt după ce agai instalarea –  > Por Roshan.
  • Asta e foarte ciudat. Ați încercat să instalați un alt PDF Viewer (linkul duce la o listă de pe site-ul meu Android)? Dacă nu, WPS Office este singura aplicație înregistrată pentru PDF? În acest caz, sistemul ar alege-o automat, implicit sau nu, deoarece nu vede nicio alternativă. –  > Por Izzy.
  • Da am multe aplicații..dar nu funcționează se deschide doar cu wps dacă este instalat . Dacă nu, atunci solicită. Cred că trebuie să fac un compromis cu asta –  > Por Roshan.
  • Nu am nicio idee despre ce face WPS acolo, îmi pare rău. Ați verificat în setările sale (Settings ‘ Apps ‘ WPS Office) dacă există ceva care să vă permită să anulați acest lucru? Dacă nu există, nu mai am idei. –  > Por Izzy.

Tags: