Țara implicită de căutare Google (Android, Chrome Pentru Android, Căutare, Google Search)

GMasucci a intrebat.

În mod normal, sunt destul de iscusit în a putea schimba setările etc, însă, m-am lovit de o problemă pe care nu o pot depăși și m-am gândit să întreb aici:

În android chrome, atunci când efectuez o căutare, căutările (începând de miercuri) sunt toate efectuate în google.nl și rezultatele sunt returnate în limba engleză. Acest lucru înseamnă că rezultatele sunt mai potrivite pentru cineva care locuiește în Olanda și nu în Marea Britanie. Mă întrebam cum pot schimba locația implicită de căutare, deoarece nu o pot găsi deloc în Android (Chrome-ul meu bazat pe PC funcționează normal și pot schimba acest lucru destul de simplu).

Mi-ar plăcea să știu cum să setez locația implicită de căutare Google pentru Chrome înapoi la google.com sau google.co.uk.

Orice asistență acceptată cu recunoștință!

Noroc!

2 răspunsuri
GMasucci

Se pare că nu există o modalitate simplă care să păstreze și filele deschise etc…Singura modalitate pe care am găsit-o, prin încercări și erori, este să merg la Setări > aplicații> chrome și ștergeți toate datele, apoi când -rerun chrome setează locația de căutare implicită înapoi la țara în care vă aflați.

Comentarii

  • Totuși, locația de căutare nu este definită de telefon. Este definit de locația din care Google consideră că accesați aplicația web. –  > Por user145490.
  • Site-ul Google utilizat a rămas pentru mine ca google.nl, indiferent de țara în care mă aflam, conform informațiilor GPS și ale routerului: M-am conectat prin sisteme din Marea Britanie, Franța, Țările de Jos și Elveția. și site-ul nu s-a mutat niciodată de la site-ul google NL, chiar am forțat GPS-ul să furnizeze locații diferite pentru a se potrivi cu adresa IP pe care browserul meu o returna, și nu a ajutat, în cele din urmă doar ceea ce am făcut mai sus a funcționat. În teorie aș fi putut face o editare la nivel scăzut pentru a schimba însă am vrut să văd cum funcționează din punctul de vedere al unui utilizator standard. –  > Por GMasucci.
justamarkprime

În chrome, aveți posibilitatea să utilizați meniul cu 3 puncte, să navigați la setări, să faceți clic pe motor de căutare și să alegeți motorul de căutare preferat, în acest caz. Google.

al meu se citește ca google.com, locație permisă. (care poate fi făcut clic), făcând clic pe locația permisă, oferă o pagină de setări care vă permite să ștergeți și să resetați permisiunile, precum și să modificați permisiunile în mod individual.

@user145490 face o observație bună, dacă utilizați un VPN sau ceva similar, locația este setată de rețea, indiferent de GPS.