Unde au dispărut aplicațiile mele? Nu sunt afișate sub toate aplicațiile, în telefonul meu (Android, Aplicații, 2.2 Froyo, Google Play Store, App2Sd, Htc Wildfire)

Hafiz a intrebat.

Am un număr de aplicații Android instalate.

Atunci când le folosesc de la comenzile rapide de pe desktop ale telefonului, acestea funcționează normal, dar în secțiunea „Toate aplicațiile” (care are simbolul săgeată în sus), apar doar 4 aplicații: Latitude, Local, Maps și Navigation. În timp ce toate celelalte aplicații nu sunt acolo, dar sunt încă instalate.

Așadar, mă întreb de ce și cum s-a întâmplat acest lucru? Am văzut și alte întrebări cu titlu similar, dar sunt diferite. Nu am ascuns nimic în mod intenționat, dar nu sunt sigur dacă am setat ceva.

Vă rog să rețineți că nu sunt un profan, sunt un dezvoltator, așa că atunci când fac ceva, înțeleg ce fac, așa că eu cred că este ceva care s-a făcut automat, poate după și din cauza actualizărilor de aplicații. De asemenea, am și cardul app2sd, așa că nu sunt sigur dacă are legătură.

Deci, vă rog să îmi spună cineva dacă știe cum pot avea din nou aplicațiile mele în acea secțiune de aplicații și să le pot folosi în mod normal. Versiunea mea de Android este Froyo și folosesc un HTC Wildfire.

Comentarii

  • Acest lucru necesită o investigație prin adb. Poate că una dintre aplicațiile dvs. cauzează eșecul listării: Rulați adb logcat și încercați din nou. Puteți utiliza, de asemenea, managerul de pachete din linia de comandă: pm list packages și dacă suspectați că unul dintre ele este dezinstalat pm uninstall <pkg-name> –  > Por ce4.
  • folosești un lansator stock? sau ceva de genul ADW sau Go launcher? –  > Por jlehenbauer.
  • @jlehenbauer Cred că acestea nu au fost instalate. –  > Por Hafiz.
  • @ce4 de asemenea, vă rog să rețineți că în setările mele, mă duc la manage applications, iar apoi sunt la „running applications”, în running applications, sunt prezente toate aceste aplicații. –  > Por Hafiz.
  • Vrei să spui că lipsesc în aplicația Play Store? Eu am o problemă similară: nu există aplicații la INSTALAT și puține la TOATE, majoritatea lipsesc. –  > Por David Balažic.
1 răspunsuri
Hafiz

Am rezolvat și eu problema. Am avut un joc instalat pe cardul SD numit, Hambo, l-am mutat pe telefon și toate aplicațiile, au revenit la locul lor, ce altă schimbare am mai făcut mai devreme a fost de a elimina actualizările aplicației Android market. Deci, Google Play a fost eliminat și apoi am făcut singura schimbare de a muta o aplicație. de pe cardul SD pe telefon și problema mea a fost rezolvată. Nu știu motivul real al problemei, dar pe baza a ceea ce am citit undeva cred că a fost poate aștepta o actualizare sau o schimbare în unele instalări după dezinstalarea actualizării play. Deci, când am transferat o aplicație pe telefon, toate lucrurile vechi s-au restabilit la locul lor.

Comentarii

  • Am rezolvat problema mea prin ștergerea datelor & cache pentru aplicațiile „Google Play services” și ” Google Play Store”. (Aveam aplicații care nu apăreau la rubrica MyApps din aplicația PlayStore, am un Nexus 5X cu Android 6.0.1) -.  > Por David Balažic.