Unde este opțiunea de mesaj programat? (Android, Sms, 4.3 Jelly Bean, Samsung Galaxy Note 2)

Andalur a intrebat.

Mi-am actualizat Galaxy Note II la Android 4.3 și dacă deschid meniul atunci când scriu un SMS nu mai există opțiunea de mesaj programat. Unde a dispărut?

3 răspunsuri
geffchang

Și alți utilizatori au făcut-o au raportat că această funcție a dispărut.

O alternativă ar fi să utilizați SMS Scheduler, , sau GO SMS Pro (aplicația mea preferată pentru SMS).

Comentarii

MamaBear0903

Am fost supărat de acest lucru la început. Dar, pentru că mă bazez atât de mult pe programarea mesajelor și nu am vrut să-mi înfund memoria cu încă o aplicație doar pentru a putea programa mesaje, m-am uitat mai atent. Opțiunea este de fapt încă disponibilă, doar că a fost mutată. Noua locație nu are absolut niciun sens, motiv pentru care, probabil, toată lumea a crezut că a fost eliminată. Iată câteva capturi de ecran pentru a arăta cum se face acum.

Aceste imagini arată conversația pe care am configurat-o cu mine însumi pentru a testa diverse lucruri legate de mesaje. În imagini, puteți vedea că mesajul de test final este setat să întârzie (indicat de micul ceas). Acel mesaj tocmai a trecut în timp ce postam aceste rânduri, așa că pot să verific că a funcționat. Nu mai simt nevoia să arunc Samsung și sper că acum nici altcineva nu mai simte nevoia 🙂

Comentarii

  • Care este aplicația pe care o afișezi de fapt? Aceea nu este aplicația Android Messaging. Poate e vreo aplicație specifică Samsung -.  > Por Altimus Prime.
Matt

Verifică PVLL. Aplicația vă permite să programați texte în viitor.

De asemenea, are o întârziere automată de 5 secunde înainte de a trimite, numită „regula celor 5 secunde”, astfel încât să pot anula orice text eronat pe care îl trimit… Funcționează pentru mine. Și există un strat de partajare deasupra SMS-ului care vă permite să partajați mai ușor conversațiile. Eu îl folosesc în loc să fac capturi de ecran sau să tai și să lipești.