Utilizați un telefon android ca ecran de monitorizare cu un cablu AV-in? (Android, Ecran, Video, Sony Xperia, Afișare Externă)

Suzy a intrebat.

Aș dori să folosesc telefonul în loc de televizor ca mic monitor de afișare (cu un cablu, nu wifi). Am câteva dispozitive care au ieșire AV pe ele, ceea ce aș vrea să fac este să arăt ieșirea lor pe telefon (de exemplu, o cameră MFT, astfel încât să o pot folosi ca monitor video fără a avea vreo aplicație specială care să o controleze, sau pentru un monitor pentru copii care nu are wifi, ar putea fi conectat și aș putea vedea feed-ul pe telefon și să fac capturi de ecran, poate)?

Este posibil un astfel de lucru? Am găsit cablul potrivit pe amazon (male to male, micro usb to mini usb) dar nu știu dacă va să funcționeze? Am un Sony Xperia Z3 (dacă asta contează).

Comentarii

2 răspunsuri
Răscumpărare1295

Folosește easy cap … easy cap este folosit în general pentru fpv în multirotoare care are și el același scop ca și al tău. Acesta ia o intrare av și o decodifică pentru a da o ieșire în telefon. verificați aici..http://www.amazon.com/EZ-Cap-EzCAP168-Capture-Software/dp/B008I679QG/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1464120381&sr=8-1&keywords=easy+cap

Martin A

Dispozitivele de captură EasyCap funcționează bine – am folosit unul pentru a configura/testa o cameră web de securitate. aceleași drivere (USB OTG încorporat) sunt folosite și pentru multe endoscoape și microscoape care se afișează pe Android.

BTW Mscopes se ocupă de partea de software Android, mai bine decât software-ul inclus în hardware, în multe cazuri.

Martin