Verificarea integrității a eșuat (Android, Samsung)

Kazim Ahmed a intrebat.

Bună ziua, Samsung J7 Prime s-a blocat pe Verificarea integrității a eșuat. Trebuie să resetați dispozitivul la setările implicite din fabrică. Acest lucru vă va șterge datele. nu vreau să resetez telefonul pentru că datele mele sunt importante pe telefon vă rog să mă ajutați ce să fac fără să pierd datele ?? vă rog vă rog vă rog vă rog vă rog

Comentarii

  • descrieți ce acțiuni ați făcut pentru a obține verificarea de integritate eșuată –  > Por alecxs.
1 răspunsuri
Mai multe cercuri

Chiar nu-mi place să fiu purtătorul de vești proaste, dar dacă aveți o eroare de integritate, probabil că nu ați vrea să vă porniți dispozitivul chiar dacă ați putea.

Permiteți-mi să vă explic. Mesajul „integritate eșuată” înseamnă că o parte a sistemului dvs. a fost modificată și s-ar putea să nu fie sigur pentru a fi inițializat. S-ar putea să fi fost modificată de o aplicație sau un program malițios, sau s-ar putea să fi fost vorba doar de faptul că ați încercat să vă faceți root pe dispozitiv. (Dacă este vorba de ultima variantă, vă rugăm să vă asigurați că urmați toate instrucțiunile din orice ghid pe care îl folosiți pentru a face root pe dispozitiv, pentru a vă asigura că nu se întâmplă astfel de lucruri).

Din păcate, ceea ce înseamnă pentru tine este că va trebui să îți resetezi dispozitivul. Este o funcție de securitate încorporată în Android, așa că este mai bine să urmați instrucțiunile acesteia. Știu cum se simte acest lucru, este nasol, dar este doar cazul cu această eroare. Asigurați-vă pe viitor că păstrați copii de rezervă ale tuturor datelor importante.

Dacă nu citiți nici o altă parte a acestui răspuns, vă rugăm să citiți acest lucru:

Dacă ați resetat dispozitivul și eroarea continuă, STOP! Dacă nu știți ce faceți, această eroare poate fi foarte greu de corectat pe cont propriu și este ușor să vă înrăutățițiți situația. În schimb, duceți telefonul la un atelier de reparații sau la operatorul dvs. de telefonie pentru ca acesta să îl repare.

Dacă am înțeles complet greșit situația ta, te rog să-mi spui orice informație suplimentară pe care o ai și voi încerca să-mi actualizez răspunsul în consecință. Vă doresc mult noroc.

Comentarii

  • este posibil să fie posibil să se repare fără a șterge datele utilizatorului. de obicei, ROM-ul stock oficial poate fi flashat cu glass echidna heimdall sau odin. poate că dispozitivul este deja înrădăcinat și necesită doar dezactivarea dm-verity. dar @KazimAhmed nu ne-a spus motivul pentru care integritatea nu reușește, așa că totul este o speculație –  > Por alecxs.
  • Da, răspunsul pe care l-am dat presupunea că nu are idee ce a cauzat-o. –  > Por Mai multe cercuri.

Tags: