Volumul minim este prea mare cu căștile (Android, Controlul Volumului, Htc Sensation Xe)

justme a intrebat.

Am primit recent HTC Sensation XE. Îmi place telefonul și căștile/căștile beats care vin cu telefonul.

Cu toate acestea, volumul minim este pur și simplu prea PUTERNIC!!!!

Integrarea beats a fost unul dintre motivele pentru care am cumpărat telefonul, așa că nu vreau să cumpăr căști diferite cu control al volumului.

Există o modalitate de a evita acest lucru?

5 răspunsuri
Votti

Pentru mine aplicația Controlul fin al volumului a fost soluția. nu are nevoie de root, din păcate nu este gratuită (2,50$) dar oferă o perioadă de încercare de 7 zile.

Cu toate acestea, face o treabă excelentă: subdivizează intervalul de volum media în 100 de pași, permițând o rezoluție mult mai fină pentru alegerea volumului, inclusiv permițând închiderea volumului la aproape nimic. În cadrul setărilor există, de asemenea, opțiunea de a activa volume foarte mici.

În general, a rezolvat problema pentru mine perfect și a făcut din telefonul meu un player de muzică mult mai bun, astfel că merită fiecare bănuț. După cunoștințele mele, aceasta este singura aplicație cu această funcționalitate în acest moment.

Comentarii

  • Testat și nu permite scăderea volumului sub minim. –  > Por aici.
  • @here, ai renunțat prea repede. În Preferințe -> Preferințe avansate apăsați pe Nivelul volumului, , și veți avea 3 opțiuni: Normal, Low și Extra Low. Opțiunea implicită este Normal, așa că încercați celelalte două opțiuni. –  > Por MarianD.
bmaupin

Nu este o soluție software, dar ai putea încerca oricând un control de volum în linie ca acesta:

Amazon: Koss VC20 Volume Control

Puteți obține unul pe ebay pentru aproape 1 dolar american:

căutare ebay: control volum căști

Comentarii

  • va funcționa soluția Koss pentru volumul în timpul apelului? adică, poate face ca volumul de ieșire să fie de fapt mai mic decât volumul minim furnizat de telefon?  > Por Alex.
  • De asemenea, ce se întâmplă dacă nu vreau să pierd funcționalitatea comenzilor de pe căști. –  > Por Seanny123.
  • Răspunsul la ambele comentarii este da. Acesta este un dispozitiv fizic „prost” care reduce semnalul care ajunge la căști. Nu-i pasă în ce mod se află telefonul dvs. și nu ar trebui să interfereze cu funcționalitatea altor dispozitive. –  > Por octern.
Brandi

Știu că este un subiect foarte vechi, dar tocmai am cumpărat o boxă bluetooth – o boxă CANZ. Sună foarte bine, captează toată lungimea de undă pentru bătăi pure, separarea vocală și a instrumentelor, dar este LOUD – pe 1. Am intrat în playerul media standard și am găsit setările și am atins avansat. Am reușit să cobor întregul EQ bandă cu bandă și am găsit un volum excelent. Sper că acest lucru ajută pe cineva 🙂

Lie Ryan

Pe telefoanele înrădăcinate, este posibil să instalați un kernel personalizat care poate scădea setarea volumului mai jos decât este disponibil în stoc. Ar fi bine să cauți ROM-uri personalizate pentru dispozitivul tău, dacă este o problemă comună este foarte posibil ca cineva să facă un ROM personalizat pentru a modifica setarea volumului. Totuși, în general, ai vrea să încerci mai întâi alte soluții.

bruce

aplicația android, Maven Music Player, , are un control de „prevolum” care poate scădea volumul sunetului sub valoarea minimă setată pe telefon.