Conectarea la contul de Facebook al unei rude decedate (Aplicații web, Facebook, Gestionarea Contului)

phwd a intrebat.

Cum pot obține acces la un cont de Facebook al unui membru decedat al familiei?

Există o procedură sau canale adecvate pe care trebuie să le parcurgem prin intermediul Facebook pentru a obține acces la contul unui membru decedat al familiei?

1 răspunsuri
nhinkle

Facebook nu va permite nimănui să acceseze contul unui utilizator decedat.

Vă rugăm să rețineți că, pentru a proteja confidențialitatea membrilor noștri, nu putem furniza nimănui informații de conectare pentru conturi.

Puteți trimite cereri pentru conturile membrilor decedați ai familiei prin intermediul centrului de asistență Facebook:

  • Utilizatori decedați – cereri speciale permite membrilor de familie să facă cereri speciale privind modul în care ar trebui gestionat contul unei persoane decedate.
  • Raportați profilul unei persoane decedate permite utilizatorilor să solicite ca contul unui membru decedat să fie comemorat. Memorializarea presupune:

    Atunci când un utilizator decedează, îi memorializăm contul pentru a-i proteja confidențialitatea. Memorializarea unui cont setează confidențialitatea contului astfel încât numai prietenii confirmați pot vedea profilul (cronologie) sau îl pot localiza în căutare. Prietenii și familia pot lăsa postări în semn de comemorare. De asemenea, comemorarea unui cont împiedică pe oricine să se conecteze la cont.

În cazul în care utilizatorul decedat este implicat într-o investigație în curs de desfășurare, forțele de ordine pot contacta Facebook pentru a solicita informații suplimentare relevante pentru anchetă. Majoritatea informațiilor necesită un ordin judecătoresc.