Cum pot converti dintr-un document Google în PDF fără a-l descărca? (Aplicații web, Google Drive, Google Docs, Pdf, Conversie De Fișiere)

jozxyqk a intrebat.

Aș dori să convertesc de la un document Google la PDF și să apară pur și simplu în Google Drive, fără să fie nevoie să aleg „descarc ca” și apoi să reîncarc. Există o opțiune „trimiteți un e-mail ca atașament” în care puteți selecta PDF, dar aș dori să pot partaja un link către PDF-ul convertit în loc să îl trimit prin e-mail.

Related Cum să convertiți un document Microsoft Word în format Google Docs fără a fi nevoit să descărcați și să reîncărcați din nou, ceea ce este invers decât ceea ce doresc eu.

Comentarii

 • Hook webapps.stackexchange.com/q/8106/10579.  > Por Pacerier.
 • Nu văd cum de este o duplicare. –  > Por ale.
 • Pur și simplu apăsați Ctrl. P funcționează pentru mine; deschide un PDF într-o filă nouă –  > Por idontknow.
5 răspunsuri
user186562
 1. Faceți clic pe „Print” sau pe pictograma pentru imprimantă din Google Drive.
 2. La câmpul „Destinație”, faceți clic pe butonul „Modificare” și alegeți ca destinație „Salvare în Google Drive”. Dacă „Save to Google Drive” nu se afișează ca opțiune printre imprimantele dvs., selectați „Show All” în partea de jos a listei și ar trebui să se afișeze. Sau, tastați „google drive” în câmpul „Search Destinations” (Căutare destinații).
 3. Faceți clic pe „Save” (Salvare)
 4. Mergeți pe pagina de pornire Google Drive și selectați „Recent” pentru a afișa noul fișier .pdf
 5. Redenumiți sau organizați în voie.

Comentarii

 • Acest lucru ar trebui să fie marcat ca răspuns; face exact ceea ce doriți și nu necesită add-on-uri. Deși este un pic trist că nu puteți realiza acest lucru prin opțiunile din meniul File (-1 pentru Google). Vă mulțumim. –  > Por Mycah.
Vasikos

Vă sugerez Driveconverter care convertește din mers diverse tipuri de fișiere existente în Google Drive în PDF, oferindu-vă posibilitatea de a selecta fișierul (fișierele) și de a proceda la conversie în interiorul dosarului Drive.

De asemenea, funcționează și prin meniul de click dreapta din Google Drive > Open file with.

La început, este nevoie de permisiuni de permitere pentru a o integra cu contul dvs. de Google Drive înainte de a începe să o utilizați.

Deși este o instabilitate în cazul în care numele de fișier al documentului dvs. utilizează alte litere decât cele englezești.

Serghei Veselik

https://convertio.co/ permite convertirea fișierelor fără a descărca și are mult mai multe formate acceptate decât driveconverter

kenorb

Puteți utiliza Suplimentele pentru Google Drive cum ar fi:

Naci

Am folosit IPad-ul meu

 1. Selectați „Trimite o copie” în timp ce google doc este deschis
 2. Selectați PDF
 3. Selectați „Copy to drive” ca destinație