Cum pot copia date mari din folderul partajat de pe Google Drive fără a le descărca? (Aplicații web, Google Drive, Partajare Google Drive, Google Drive Shared Folder)

Utkarsh a intrebat.

Cineva a partajat câteva dosare cu mine în Google Drive și intenționează să elimine acel link de partajare. Ceea ce vrea el să fac este să descarc toate datele în sistemul meu local, astfel încât să poată elimina legătura partajată în viitor, dar nu am suficient spațiu în sistemul meu local.

Există vreo modalitate de a copia datele din dosarele partajate din Google Drive direct în Google Drive, în loc să le descarc mai întâi și apoi să le mut în Google Drive?

Comentarii

  • Hei, cred că acest link vă va rezolva întrebarea https://webapps.stackexchange.com/questions/80907/google-drive-copy-file-to-shared-folder-directly –  > Por Sameena Patel.
3 răspunsuri
Rubén

Pentru o copiere fișier cu fișier, pe Google Drive pe web, selectați fișierele pe care doriți să le copiați, faceți clic dreapta peste ele, apoi selectați Copiere. Copiile ar trebui să fie adăugate la „My Drive”. Dacă este necesar, mutați fișierele într-un dosar.

Pentru a copia întregul dosar dintr-o singură trecere, consultați Cum să copiez un dosar partajat în propriul meu Google Drive?

SIM

Iată o altă modalitate de a face acest lucru cu o aplicație externă.

  1. Adăugați folderul în „My Drive”.
  2. Deschideți contul dvs. cu un site web: www.multcloud.com
  3. Găsiți folderul – și creați o copie în cont.

Eficace în cazul în care există multe fișiere. pentru că în mod normal nu puteți copia un dosar, ci doar fișiere.

BG BRUNO

Am zeci de GB de date pe „Google Drive”, la nivel local un disc mai mic, și nu am nevoie de toate aceste date deodată. Pași:

  1. în calculator aplicația locală a clientului local Google Drive aleg doar sincronizarea, aleg folderele din setările „Aplicația Google Drive / Preferințe / Google Drive / Google Drive / Sincronizează doar aceste foldere” și apoi fac clic pe OK
  2. online în Google Drive / Partajat cu mine deschideți meniul contextual cu mouse-ul faceți clic dreapta pe un element și alegeți meniul elementului „Add to My Drive”
  3. online în Google Drive / My Drive creați un nou director cu butonul „New / Folder” cu numele „Arhivă” și apoi mutați acolo toate datele noi.

Comentarii

  • Acest lucru nu răspunde la întrebare, de fapt, acest lucru face opusul care este întrebat „nu descărcați fișierele” –  > Por Rubén.
  • @Rubén aveți dreptate –  > Por BG BRUNO.