Cum pot vedea notificările Facebook mai vechi de o săptămână? (Aplicații web, Facebook)

Franck Dernoncourt a intrebat.

Pagina https://www.facebook.com/notifications enumeră doar notificările pe care le-am primit în ultimele șapte zile. Cum pot vedea notificările Facebook mai vechi de atât?

1 răspunsuri
Rob

Dacă nu mă înșel, puteți vedea toate notificările accesând Jurnalul de activitate.

  1. Faceți clic pe numele dvs.
  2. Faceți clic pe Activity Log (Jurnal de activitate) lângă Update Info (Actualizare informații)
  3. De acolo puteți vizualiza diferite tipuri de notificări prin sortarea diferitelor notificări sau după dată.

Resurse

Vizualizați toate notificările Facebook pe o singură pagină

Comentarii

  • Elementele din Activity Log (Jurnal de activitate) nu sunt aceleași cu Notificări. Activity Log vă arată lucruri pe care le aveți ați făcut. Notificările vă arată lucruri pe care le-au făcut alte persoane, legate de dumneavoastră sau de lucrurile pe care le-ați făcut (like, comentariu, tag). –  > Por Rikki.
  • @Rikki Mi se pare că jurnalul de activitate are arată activitatea altor persoane. Rețineți că există o casetă de selectare în partea dreaptă sus care, dacă este bifată, va arăta doar site-ul tău activitatea dvs.; din păcate, nu pare să existe o modalitate de a afișa totul. cu excepția activitatea dumneavoastră. Cu toate acestea, este mai bine decât nimic, ceea ce este bine, deoarece am luat o pauză de aproximativ un an de la Facebook și mă temeam că nu voi mai putea găsi niciuna dintre notificările pe care le pierdeam. –  > Por Kyle Strand.
  • Deși, de fapt, nu sunt sigur că afișează comentariile postate ca răspuns la tine în discuții pe postările altor persoane, dacă nu ești etichetat în comentariile respective… în afară de asta, nu mă pot gândi la nimic din ceea ce nu pare să arate. –  > Por Kyle Strand.
  • @KyleStrand: Probabil că avem o versiune diferită de Facebook. Am bifat și debifat căsuța de selectare (adaugă și elimină &filter_onlyme=on din URL), am selectat „Toate” în partea stângă și fiecare intrare din jurnalul de activitate este „Rikki Prince a comentat…”, „Rikki Prince apreciază…”, „Rikki Prince a scris…” și „Rikki Prince a trimis…”. Foarte ciudat! –  > Por Rikki.
  • @Rikkiki Deci nici măcar nu vezi intrările pentru momentele în care oamenii au scris pe peretele tău sau te-au etichetat într-o fotografie? (Cred că nu aș fi prea surprins dacă aceasta este o diferență între versiunile facebook, deoarece ei tind să implementeze modificări pentru diferiți utilizatori în momente diferite…) –  > Por Kyle Strand.