Cum să căutați pe internet termeni cu caractere speciale [closed] (Aplicații web, Căutare, Motor De Căutare, Caractere Speciale)

Mehper C. Palavuzlar a intrebat.

După cum am aflat din această postare, Google nu are capacitatea de a căuta după caractere speciale. Să spunem că vreau să caut ss!. Există și alte motoare de căutare care pot realiza acest lucru? Vă rog să nu propuneți niciun motor de căutare de coduri de programare, deoarece aceasta este o căutare generală.

Comentarii

 • Ei bine, cele mai populare motoare de căutare nu păstrează semnele de punctuație, deoarece le folosesc ca operatori. Nu înțeleg de ce nu doriți să folosiți un motor de căutare de coduri de programare dacă acesta va face treaba. Singura altă opțiune este să folosiți doar așa cum este, de exemplu += —> plus egal cu . –  > Por phwd.
 • Gândiți-vă la acest caz: Calculatorul meu are câteva dosare cu câteva fișiere numite ca MM! fără extensie. Acest lucru ar putea fi făcut de un virus sau de un program. Rezultatele căutării obținute pentru MM! sunt absurde. –  > Por Mehper C. Palavuzlar.
 • Ok am înțeles acum , dar ar depinde de situație, dacă aș face *MM!* voi primi prima lovitură ca lista de amenințări a site-ului Symantec, unde doar MM! ar da milimetru etc. În ce dosar se află ? este un dosar de program un dosar de sistem, este acesta numele real al fișierului ? descrieri ca acestea vor duce la o căutare mai bună se aplică în continuare la += cazul. Ceea ce cereți este localizat și nu va putea fi găsit în top decât dacă în interogare sunt introduse mai multe informații.  > Por phwd.
 • De obicei, încerc să o pun în context. Dacă căutați ceva atât de scurt precum ss! va ajuta foarte mult Google dacă furnizați cât mai multe informații. De asemenea, încercați să puneți ghilimele în jurul termenilor care trebuie să fie găsiți împreună. –  > Por matpie.
 • punerea cuvântului cheie (cu caracter special) între ghilimele nu funcționează. există și alte metode? –  > Por wilson.
4 răspunsuri
Mehper C. Palavuzlar

Azi, în sfârșit, am descoperit un nou motor de căutare care nu ignoră caracterele speciale:

SymbolHound

SymbolHound este un motor de căutare care nu ignoră caracterele speciale. Acest lucru înseamnă că puteți căuta cu ușurință simboluri precum &, % și ^, sau chiar caractere mai puțin comune precum ©, ¬ și µ.

Aș dori să vă împărtășesc câteva informații de pe site-ul lor FAQ:

De ce ar folosi cineva acest lucru în loc de Google?

Google și toate celelalte motoare de căutare majore ignoră majoritatea caracterelor speciale, tratându-le de obicei ca spații albe, chiar dacă vă puneți interogarea între ghilimele. Încercați să căutați „C++ >>” pe Google pentru a vedea la ce ne referim: partea cu „>>” este ignorată! Pe SymbolHound, informațiile despre operatorul >> din C++ (operatorul bitwise) se află pe prima pagină de rezultate. Acest tip de > caz în care simbolurile fac o mare diferență este deosebit de frecvent în domeniile legate de programare și matematică.

Aveți o funcție de căutare avansată?

Sigur că da. Caracteristicile includ căutarea după frază, căutarea după url și excluderea anumitor termeni. Este, de asemenea, legată în bara de navigare din dreapta sus a fiecărei pagini SymbolHound.

Ce site-uri web pot fi căutate pe SymbolHound?

Indexul SymbolHound se concentrează în prezent pe site-uri web legate de programare, cum ar fi site-ul web de întrebări și răspunsuri Stack Overflow, și adăugăm tot timpul mai multe pagini. Cunoașteți un site web pe care ați dori să îl indexați pe SymbolHound? Anunțați-ne.

Ce tehnologii folosește SymbolHound?

Indexarea paginilor de la SymbolHound este realizată cu ajutorul programelor open source Apache Nutch și Apache Solr. Găzduirea și răscolirea noastră se face în mare parte cu ajutorul Amazon Web Services (AWS).

Comentarii

 • N.B.: Google va întrerupe Code Search la 15 ianuarie 2012. –  > Por Mehper C. Palavuzlar.
 • IMO, SymbolHound este un început bun, dar trebuie să indexeze mai multe pagini, altele decât site-urile Stack Exchange, de exemplu forumuri, alte site-uri de întrebări și răspunsuri. În plus, indexarea doar a site-urilor legate de programare nu ar fi suficientă, deoarece pot exista utilizatori care caută caractere speciale care nu au legătură cu calculatoarele. –  > Por Mehper C. Palavuzlar.
 • Începând de astăzi, site-ul spune că „SymbolHound caută un index în creștere de site-uri de programare” și caută mai mult decât Stack Overflow. –  > Por ChrisF.
 • Multe sunt încă nepătrunse. Nume care au - nu sunt căutate. –  > Por Léo Léopold Hertz 준영.
ale

Conform unui raport se pare că Google permite acum căutări pentru semne de punctuație. Nu se știe exact ce semne de punctuație sunt incluse (deși au fost testate o duzină de semne de punctuație) și nu văd informații despre punctuație cu text.

keheliya

Cred că motorul de căutare DuckDuckGo face căutări incluzând caractere speciale. Vezi căutarea pentru MM! aici.

DuckDuckDuckGo nu o face, dar poți căuta symbolhound pe DDG cu !symbolhound

Comentarii

 • Nu chiar. Primele câteva rezultate includ MM! dar, dacă derulați puțin în jos, nu există rezultate exacte. Am încercat și eu xyz# pe DuckDuckGo, dar nu a putut face acest lucru. –  > Por Mehper C. Palavuzlar.
Raju yourPepe

Folosiți ghilimele duble-"-pentru a înfășura caracterul special.

Comentarii

 • Nu am rep pentru a da downvote, așa că Raju, te rog să nu uiți să verificați validitatea răspunsurilor tale, înainte de a le oferi. –  > Por user66001.
 • Scrie chiar în întrebare de ce nu funcționează. –  > Por JeremyP.