Cum să căutați pe Twitter pentru tweet-uri care citează o postare pe blog, corectând pentru prescurtare URL? (Aplicații web, Twitter, Scurtarea Url-Ului, Firefox)

Egon Willighagen a intrebat.

Să zicem că vreau să găsesc toate tweet-urile care fac trimitere la o anumită postare pe blog, cum ar fi aceasta, , și având în vedere că majoritatea tweet-urilor ar folosi de fapt prescurtare de URL-uri, există o modalitate de a găsi acele tweet-uri, ținând cont de faptul că tweet-ul ar putea conține URL-ul original sau oricare dintre URL-urile prescurtate?

Comentarii

  • Linkul pare să fie rupt. –  > Por Peter Mortensen.
4 răspunsuri
Joel

Topsy.com pare a fi capabil de a căuta în cadrul URL shorteners..

Exemplul tău de link de blog a returnat 3 rezultate

Comentarii

  • Aceasta pare a fi soluția pe care o caut! Mulțumesc! –  > Por Egon Willighagen.
  • topsy pare să se fi închis sau să se fi mutat –  > Por Ciro Santilli新疆棉花TRUMP BAN BAD.
Chris W. Rea

Căutam ceva similar pentru cineva pe care îl cunosc și tocmai am dat peste BackTweets.

Iată un exemplu de căutare a tweet-urilor care se leagă de webapps.stackexchange.com. Când am efectuat această căutare chiar acum, cel mai vechi rezultat a fost de acum două săptămâni. Căutarea proprie a Twitter a mers înapoi doar cinci zile pentru aceeași interogare. BackTweets a găsit, de asemenea, rezultate pe care Twitter nu le-a găsit; poate pentru că Twitter nu desface atât de multe tipuri de URL-uri prescurtate?

Serviciul gratuit al BackTweet are un istoric al tweet-urilor pentru căutările de URL-uri între 2 și 4 săptămâni, iar serviciul serviciul pro (100 $/lună, ouch!) anunță un istoric al tweet-urilor de 2 ani. Dacă există un caz de afaceri puternic, poate că merită.

** UPDATE 06-iul-2011: BackTweets (BackType) tocmai a fost achiziționat de Twitter.. **

(p.s. Chiar dacă nimeni nu a dat upvoted răspunsului meu, <sniff>, este clar că Twitter a văzut valoare în acest serviciu 😉

Comentarii

  • Se pare că BackTweets este din nou online, viu și în formă! 🙂 – utilizator18115
ChrisF

Tot ceea ce va avea Twitter va fi URL-ul prescurtat, așa că va trebui să rulați singur URL-ul prin cele mai probabile prescurtare și să căutați rezultatul lor.

De asemenea, va trebui să cauți și URL-ul complet, în cazul în care cineva l-a postat.

Comentarii

  • Mi-aș dori să existe un serviciu care să vă permită să scurtați prin intermediul mai multor prescurtatori de URL-uri, astfel încât să îl puteți alege pe cel mai bun! Asta ar fi fost de ajutor. –  > Por thunderror.
  • @thunderror – M-am gândit la asta după ce am postat, dar nu am găsit niciunul, așa că nu am postat, deoarece am crezut că ar putea doar să încurce lucrurile. –  > Por ChrisF.
  • Deci, nu există încă o soluție gata pregătită? –  > Por Egon Willighagen.
Josh Newman

Căutare pe Twitter va căuta „în interiorul” unei adrese URL scurtate (cel puțin cele cu bit.ly…)