Cum să limitați Google Scholar la lucrări revizuite de colegi? (Aplicații web, Google Scholar)

bitmask a intrebat.

Google Scholar este excelent pentru a obține o imagine de ansamblu rapidă a publicațiilor științifice. Cu toate acestea, vă oferă, de asemenea, manuale, teze și așa mai departe. Aș dori să limitez rezultatele sale pentru a include doar lucrări revizuite de colegi (conferințe). Cunoașteți o modalitate de a face acest lucru?

Comentarii

  • marea problemă cu google scholar este că rezultatele trebuie doar să pară științifice, dar nu trebuie să aibă de fapt nicio valoare științifică în ele. dacă sunteți conștient de acest lucru, este totuși o sursă excelentă pentru lucrări științifice. – Walter Maier-Murdnelch
  • @WalterMaier-Murdnelch: Da, dar dacă vă limitați la rezultate la peer-review și conferința în care a fost publicată are o bună reputație, ați eliminat majoritatea lucrurilor pe care nu le doriți. – bitmask
2 răspunsuri
zackrspv

Nu există un mijloc direct de a afișa doar lucrările revizuite de colegi; deoarece Google Scholar postează, de asemenea, rezumate juridice și alte articole de reviste importante din WorldCat online. Cu toate acestea, există mijloace prin care puteți ajuta la restrângerea rezultatelor, pentru a arăta ceea ce căutați (în limitele rațiunii).

Consultați acest PDF:

Utilizarea Google Scholar pentru a găsi articole revizuite de colegi

Comentarii

  • „Întrebați un bibliotecar”! –  > Por Louis Maddox.
  • Linkul nu mai funcționează –  > Por Eduard Florinescu.
anak brunei

Pentru articole revizuite de colegi, ar trebui să folosiți bazele de date cu abonament ale bibliotecii colegiului dumneavoastră sau ale bibliotecii publice. Cele mai multe dintre aceste baze de date pot filtra articolele peer-reviewed din rezultatele căutării dumneavoastră.