Cum să șterg toate e-mailurile mai vechi de o anumită dată în gmail? [duplicat] (Aplicații web, Gmail)

curios a intrebat.

Să presupunem că vreau să șterg toate emailurile mai vechi de anul 2012 în gmail. În prezent, ceea ce fac este să pun Before: 2012 în caseta de căutare. Cu toate acestea, folosind această metodă, trebuie să șterg e-mailurile 100 de conversații la un moment dat. Acest lucru este consumator de timp și obositor pentru mușchii degetelor mele. Cum pot șterge dintr-o singură lovitură toate e-mailurile mai vechi de anul 2012 în gmail?

EDIT: Răspunsul din posibilul duplicat nu mai funcționează. Nu mai reușesc să selectez toate conversațiile. Emailurile trebuie selectate și șterse câte 100 de conversații odată.

Comentarii

  • După ce selectezi toate conversațiile se afișează în partea de sus un mesaj cu un link pentru a selecta toate mailurile. Acest lucru este deja pe posibila duplicare. În legătură cu acestea: Cum pot șterge toate mesajele din contul meu de Gmail și De ce nu are contul meu de Gmail opțiunea „select all”? –  > Por Rubén.
1 răspunsuri
Andra

Fă așa cum ai făcut înainte: pune Before:2012 în căsuța de căutare, selectează toate mesajele folosind caseta de selectare din stânga sus. Și apoi uită-te în partea de sus a mesajelor (sub bara de instrumente Gmail), ar trebui să apară următorul mesaj:
Toate cele 100 de conversații de pe această pagină sunt selectate. Selectați toate conversațiile care corespund acestei căutări

Faceți clic pe link.

Comentarii

  • Ceva nu este în regulă cu Gmail. Am procedat după cum urmează. Gmail chiar spune că toate conversațiile au fost șterse. Cu toate acestea, în dosarul de gunoi nu apare nimic. Trebuie să șterg conversațiile câte 100 pe rând pentru a transfera conversațiile în folderul coș de gunoi. –  > Por curios.
  • ai dat click pe „delete” imediat sau ai dat click prin pagini? Și ar trebui să așteptați ceva timp înainte ca procesul să se încheie. –  > Por Andra.
  • Am așteptat. Gmail chiar m-a avertizat că toate conversațiile vor fi afectate. În mod ciudat, niciuna dintre conversații nu a fost afectată după ce am confirmat. –  > Por curios.
  • Da, doar faptul că există interfața pentru funcționalitate nu răspunde la întrebare dacă respectiva interfață nu funcționează efectiv. –  > Por Steven Lu.

Tags: