Cum se aliniază la stânga și la dreapta elementele de pe aceeași linie într-un document Google? (Aplicații web, Google Docs)

victoriah a intrebat.

Vreau să am ceva scris în colțul din stânga sus și în colțul din dreapta sus al documentului meu. Deci vreau ca o parte din text să fie aliniat în dreapta, iar alta în stânga, la aceeași înălțime. Aș putea să o fac cu spamming pe bara de spațiu, dar apoi dacă schimb dimensiunea fontului sau altceva se va strica din nou.

Există vreo modalitate de a face acest lucru mai ordonat?

2 răspunsuri
ale
  1. Asigurați-vă că aveți View > Show ruler verificat.

  2. În rigla de deasupra documentului, faceți clic acolo unde doriți să fie caracterul cel mai din dreapta al secțiunii aliniate la dreapta. Apoi selectați opțiunea care apare: „Add right tab-stop”. (În imaginea de exemplu de la pasul 3, acesta se află până la marginea din dreapta).

  3. Apoi, pe linia respectivă, tastați textul cel mai din stânga în mod normal, apoi apăsați butonul Tab până când cursorul se află la tab-stop-ul pe care tocmai l-ați creat și tastați textul. Ar trebui să observați că acesta se completează din dreapta. Acum nu ar trebui să mai aveți probleme atunci când schimbați fontul.

(Mai multe informații la Configurarea paginii)

Comentarii

  • Trebuie să creați unul pentru fiecare linie? De asemenea, există vreo modalitate de a face acest lucru fără drag and drop? Văd că este imposibil să aliniați mai multe linii în mod ordonat de-a lungul aceleiași linii. –  > Por Pacerier.
  • dacă te duci la începutul unei linii care are configurat tab-stop dreapta și apeși Enter, noua linie va avea și ea același tab-stop. –  > Por srrvnn.
  • Pentru a oferi mai mult context, „Procesoarele de text moderne generalizează acest concept oferind tab stopuri de tabulare care au un atribut de aliniere și determină alinierea automată a textului la stânga, la dreapta sau în centrul tab stopului însuși.” ro.wikipedia.org/wiki/Tab_stop –  > Por Giuseppe Crinò.
  • Nu apare nimic atunci când dau clic pe riglă. –  > Por Matt.
  • Vă mulțumesc. Am petrecut atât de mult timp încercând să îmi dau seama singur. De ce nu este disponibil ca o comandă de meniu? Păcatul cardinal al designului UI. Fiecare acțiune ar trebui să fie disponibilă în meniu. –  > Por Ryan Maloney.
Bekam Mataram Lombok NTB

Puteți folosi un tabel (cu 1 rând și 2 coloane) fără margine.