Cum se șterg toate fotografiile încărcate instantaneu pe Google+? (Aplicații web, Google Plus, Google Plus Fotografii)

Fuhrmanator a intrebat.
a intrebat.

Am reușit să dezactivez Instant Upload, dar deja a pompat sute de fotografii de pe iPad-ul meu în contul meu Google+. Aș vrea să le șterg în masă. Nu găsesc o modalitate simplă.

Pot să trag o selecție, dar este foarte lent să derulez în jos în Chrome (fotografiile sunt mari în vizualizarea Instant Upload, G+ derulează încet selecția în jos). Nu pot găsi o modalitate nici în versiunea iPad/iPodTouch a G+… Acest subiect abordează problema, dar eu nu reușesc să înțeleg (poate că pe versiunea Android este evident?).

Comentarii

  • Mulțumesc… făceam asta și nu am văzut o opțiune de ștergere și apoi mi-am dat seama că era în partea de sus a paginii. Dacă am început să fac lasso de jos în sus atunci butonul de ștergere este chiar acolo! Am taxă prost… hahah oricum, am vrut doar să arăt apreciere pentru postarea ta. – user21813
2 răspunsuri
ale

Am făcut câteva experimente, deși nu am șters efectiv pozele (deoarece vreau să le păstrez). Dar am reușit să le selectez pe toate.

Folosesc Chrome pe Windows 7.

  1. Deschideți „Încărcare instantanee” în secțiunea Fotografii Google+
  2. Apăsați butonul End tasta. Fereastra browserului dvs. se va derula în jos până la partea de jos a ceea ce este afișat în prezent. Google+ va încărca mai multe fotografii. Apăsați Sfârșitul din nou. Repetați după cum este necesar.
  3. Faceți clic și trageți de jos și din dreapta fotografiilor dvs. pentru a începe să le selectați. Veți avea o casetă umbrită care vă va ghida. Începeți să pictați în sus și spre stânga pentru a începe să selectați fotografiile.
  4. Fără să eliberați butonul mouse-ului apăsați butonul Acasă pentru a derula înapoi până sus, în partea de sus. Ar trebui să puteți ajusta fin zona de selecție pentru a captura toate fotografiile.
  5. Faceți clic pe butonul „Delete” (Ștergere) (vizibil numai în partea de sus a paginii).

Sper că acest lucru vă este de ajutor.

Comentarii

  • Mesajul de eroare este afișat în partea de sus: Failed to delete photos. Please try again. Dar se pare că a fost șters după un timp. –  > Por Sergiy Belozorov.
  • Funcționează și cu Firefox. –  > Por kotekzot.
  • Sorry, but you can't select more than 2000 photos. Folosiți butonul Page Up pentru a selecta 2k, apoi repetați. –  > Por DmitrySandalov.
  • Acest lucru este cu adevărat nașpa – o astfel de soluție pas cu pas. Poate că ați putea închide contul de fotografii și redeschideți? –  > Por niico.
Ender

Am avut aceeași problemă ca și OP: Google+ a încărcat 800 MB de fotografii pe mobil fără să mă anunțe. Iată soluția pe care am găsit-o pentru a șterge întregul album, care nu era disponibil în interfața Google+. Deschideți https://picasaweb.google.com/home, , acolo veți vedea albumul foto cu încărcare instantanee și opțiunea de a șterge întregul album.

Comentarii

  • Minunat! Mulțumesc foarte mult pentru acest link. Am văzut că în albumul meu de pe Android apăreau niște poze vechi și ciudate, la întâmplare, apoi, cu efort, am aflat că are legătură cu Instant Upload (nici măcar nu am un cont Google+, probabil că sunt încărcări vechi din Picasa?). Am căutat o modalitate de a mă conecta la Picasa online, dar nu am găsit-o. Mulțumită linkului tău, am reușit să șterg acele albume vechi și ciudate; acum Galeria mea de pe telefon îmi arată doar folderele reale pe care le doresc, minunat! –  > Por Cerberus.