Cumpărați un videoclip de pe YouTube pentru altcineva (de exemplu, ca un cadou)? (Aplicații web, Youtube, Cont Google, Google Play)

stevec a intrebat.

YouTube facilitează și simplifică achiziționarea de conținut pentru dvs.. Dar să presupunem că doriți să cumpărați un conținut YouTube plătit pentru altcineva.

Este posibil și, dacă da, cum?

Ce știu până acum

Am căutat pe Google, dar am găsit doar cum să dăruiești un videoclip pe platforma Vimeo (adică nu pe YouTube)

1 răspunsuri
marikamitsos

Ceea ce căutați este Carduri cadou Google Play

Ce se întâmplă atunci când cumpărați un card cadou Google Play

…utilizatorul care cumpără cadoul trebuie să desemneze un singur destinatar folosind o adresă de e-mail individuală…

Destinatarul poate fi persoana căreia doriți să faceți cadoul.

După ce ați cumpărat cardul cadou, un mesaj este trimis la adresa de e-mail pe care ați ales-o în timpul cumpărării.
Atunci când destinatarul e-mailului răscumpără cardul cadou, suma cardului cadou este adăugată la contul său soldul din Google Play.

Ce puteți cumpăra cu soldul Google Play
depinde de țara dvs..

ATENȚIE:
Pentru a utiliza un card cadou sau un cod promoțional, țara din contul dvs. de Google Play trebuie să corespundă cu țara în care este oferit cardul cadou sau codul promoțional.

Asigurați-vă că ați citit cu atenție toate CONDIȚIILE DE UTILIZARE A CADOURILOR GOOGLE PLAY

Cadourile Google Play sunt valabile numai pentru utilizatorii care sunt rezidenți ai țărilor enumerate în Centrul de asistență. Pentru astfel de oferte, utilizatorul care cumpără cadoul trebuie să desemneze un singur destinatar folosind o adresă de e-mail individuală (nu un alias de e-mail de grup). Astfel de cadouri pot fi achiziționate și răscumpărate numai de către utilizatori din aceeași țară. Pentru a răscumpăra cadoul, destinatarul cadoului trebuie să aibă un cont Google valabil și un cod cadou valabil. Dacă utilizatorul care a cumpărat cadoul își anulează achiziția înainte ca destinatarul să răscumpere cadoul, destinatarul nu va mai putea răscumpăra conținutul oferit. O copie a e-mailului de cadou este trimisă cumpărătorului. În cazul în care destinatarul cadoului dorește să respingă cadoul, acesta trebuie să informeze utilizatorul care a cumpărat cadoul, iar cumpărătorul va putea trimite același cadou unui alt utilizator. Oricine are acces la e-mailul cadou îl poate utiliza. Google nu este responsabil pentru cadourile care sunt răscumpărate fără permisiunea cumpărătorului sau a destinatarului.

Există o mulțime de informații despre cardurile cadou la adresa Carduri cadou Google Play, coduri promoționale, & echilibru

De la Decembrie 2019 puteți cumpăra chiar și coduri cadou de la Amazon.

Cum să oferiți cardul cadou de la Amazon

  • Mergeți la Amazon pentru a ajunge la pagina de cumpărare.
  • Alegeți un design și suma dorită.
  • Introduceți adresa de e-mail a destinatarului și un mesaj.
  • Alege data de livrare și selectează achiziția.

Comentarii

  • Ați încercat răspunsul dat? A funcționat pentru tine? După cum am menționat, punctele cheie sunt termenii serviciului, pentru ce poate fi folosit soldul și țările celor două conturi. –  > Por marikamitsos.
  • „stevec vrea să atragă mai multă atenție la această întrebare”. Ați primit-o pe a mea. Văd că ești logat și că ai făcut runde în stackoverflow. Așa că ai văzut cu siguranță răspunsul meu. Mă întreb de ce 6 zile mai târziu nu există nici o reacție la el. În orice caz, mi-ar plăcea să știu dacă a funcționat pentru tine sau nu. –  > Por marikamitsos.
  • bună, mulțumesc pentru ajutor. Cardurile cadou nu sunt bune din câteva motive. Am nevoie fie a) utilizatorul se conectează pentru a fi notificat că i-am cumpărat un videoclip și că este disponibil, fie b) le trimit un link către videoclipul plătit și îl pot viziona. Cardurile cadou au două defecte: i) implică prea multă bătaie de cap din partea destinatarului și ii) cel care oferă cadoul nu poate fi sigur că a cheltuit cardul cadou pe articolul desemnat și nu pe altceva –  > Por stevec.
  • totuși, un vot în plus pentru idee –  > Por stevec.
  • „Check out the vimeo example… Trebuie să găsesc un echivalent pentru youtube”. Mă tem că nu există. Adăugând la defectele pe care le menționați și „Astfel de cadouri pot fi achiziționate și răscumpărate doar de către utilizatorii din aceeași țară” parte. În urmă cu câteva luni un prieten a fost „blocat” cu cadoul cumpărat pentru cineva. Am ajuns să-l descărcăm și să-l reîncărcăm ca videoclip privat nelistat pe YouTube și să trimitem link-ul prin e-mail pentru ca ei să îl poată viziona. Sper că, în cele din urmă, îl vor face mai ușor de utilizat. Oricum. Vă mulțumim pentru recompensă. –  > Por marikamitsos.