Dezactivați permanent notificările de tip contribuție în Google Maps (Aplicații web, Google Maps)

trejder a intrebat.

De ce văd (din când în când) notificări / sugestii de tip contribuție:

dacă le-am dezactivat:

Nu vreau să contribui, nu vreau să fiu deranjat de aceste notificări și vreau să scap de ele o dată pentru totdeauna. Cum să le dezactivez permanent, , dacă acest lucru este posibil în vreun fel?

1 răspunsuri
Ganesh Partheeban

Pentru a dezactiva aceste mesaje, deschideți Maps și apoi trageți cu degetul în interior din partea stângă pentru a deschide meniul aplicației. Selectați „Setări”, apoi „Notificare”. În cele din urmă, apăsați pe „Contribuțiile dvs.”, apoi dezactivați „Întrebări despre locuri”.

Comentarii

  • Aceasta este o aplicație web, așa că întrebările și răspunsurile ar trebui să fie despre interfața web. Nu va exista nicio „glisare” cu un browser web. –  > Por ale.
  • @ale Aveți dreptate în legătură cu subiectul, totuși… pe de altă parte, nu aș fi foarte surprins, dacă s-ar dovedi că se poate dezactiva notificările de hărți în desktop folosind doar interfața mobilă. E vorba de Google, nu? Orice este posibil! :> –  > Por trejder.
  • @trejder Cred că, dacă așa stau lucrurile, pentru ca răspunsul să fie bun – ar trebui să se precizeze că opțiunea este disponibilă doar în aplicația mobilă și nu în aplicația web, și nu să se treacă la o explicație pe aplicația mobilă, în condițiile în care nu știm dacă este posibil și în aplicația web -…  > Por arieljannai.
  • În plus față de comentariile de mai sus, trebuie să recunosc că am urmat sugestiile lui Ganesh și s-a dovedit a nu fi chiar ceea ce căutam. În mod similar cu întrebarea mea am totul (și mă refer la tot, la fiecare buton) dezactivat și totuși, tot văd din când în când acele notificări enervante (atât în Maps pentru mobil, cât și pe desktop). –  > Por trejder.