În fluxul de știri „persoana X a răspuns la un comentariu” – cum pot vedea acest comentariu? (Aplicații web, Facebook, Flux De Știri)

Tom a intrebat.

Adesea, în fluxul meu de știri sunt întâmpinat de ceva de genul acesta:

Sunt curios să aflu ce a scris prietenul meu. Cu toate acestea, nu vreau să parcurg 100 de comentarii, dând clic pe fiecare dintre ele pentru a încerca să găsesc răspunsul prietenului meu. Există o modalitate de a afișa acest răspuns specific la un comentariu?

Comentarii

  • Ce se întâmplă dacă faceți clic pe comentariu? Pare a fi un link, deci ar putea să te ducă la acel comentariu specific. –  > Por Alex.
  • Oh wow, da, a funcționat, de ce nu m-am gândit la asta? Totuși, am încercat asta când conținutul era o poză de pe o pagină care nu-mi place (cu 100 de comentarii) și nu a făcut decât să deschidă poza pe tot ecranul fără să-mi arate comentariul corespunzător. Mulțumesc 🙂 –  > Por Tom.
1 răspunsuri
mack nordstrum

Notificările pentru astfel de lucruri pe versiunea de browser desktop a Facebook sunt oribil de defecte, iar dacă faceți clic pe linkul din notificare, de multe ori nu ajungeți la comentariul în cauză.

O soluție pe care am găsit-o pentru acest lucru este să folosiți versiunea mobilă a site-ului facebook, deoarece notificările de pe acea versiune a site-ului sunt mult mai precise și dacă faceți clic pe ele chiar vă duce la comentariul exact așa cum este menționat în notificare.

Pentru a accesa versiunea mobilă a Facebook, nu trebuie să utilizați un dispozitiv mobil, ci trebuie doar să faceți clic pe următorul URL http://m.facebook.com apoi trebuie doar să faceți clic pe pictograma de notificări din partea de sus a ecranului, pentru a accesa notificările.

Comentarii

  • În 2020, situația este și mai gravă: acum m.facebook este la fel de stricat ca și facebook. 🙁 –  > Por anon.