Nu se poate șterge albumul de imagini de profil de pe Facebook, are doar o singură imagine înăuntru (Aplicații web, Facebook, Fotografii)

Bishnu a intrebat.

Nu pot șterge un album de fotografii din profilul meu de Facebook. Acest album conține o singură poză, iar numele albumului este Imagini de profil.

Am încercat mai multe modalități de a-l șterge, deoarece am schimbat modul de vizualizare din public în „doar eu”, dar opțiunea „Editează albumul” nu apare. Am șters și alte albume, cu excepția acestuia.

Numele „Profile pictures” face din el un obiect persistent și nedeletabil? De asemenea, nu reușesc să îl redenumesc. Este acest lucru posibil?

1 răspunsuri
Alex

Nu poți șterge acel album anume. Chiar dacă este gol, albumul este în continuare prezent, fiind generat automat de Facebook.

Pentru a șterge o imagine din acest album, accesați albumul → deschideți imaginea respectivă → faceți clic pe Opțiuni în partea de jos a imaginii → faceți clic pe Ștergeți această fotografie

Comentarii

  • Vă mulțumim. Obiectivul meu este de a șterge fotografia care se află în el. Mi-am schimbat/eliminat poza de profil de mai multe ori, dar totuși albumul conține o anumită poză care era vechea mea poză de profil. Dacă aceasta este o caracteristică a facebook-ului de a păstra un album pentru uz propriu, atunci cum îmi permite să creez un alt album cu același nume și care poate fi șters și el. Mă puteți ajuta? Cu respect –  > Por Bishnu.
  • Este un album „de sistem” dacă vrei și chiar dacă creezi un alt album cu același nume, nu este același lucru. Poți șterge fiecare poză care se află în interiorul acestui album anume. –  > Por Alex.
  • Mulțumesc foarte mult pentru ajutorul dvs. amabil și fantastic. Am făcut-o. Am dat click de mai mult de o mie de ori pentru a realiza acest lucru. în plus, aș vrea să spun că tot ajutorul împrăștiat în diverse pagini web, cum ar fi yahoo answer, nu este, de asemenea, corect. Facebook însuși nu are un astfel de subiect care poate fi aflat cu ușurință. Vă sunt foarte recunoscător pentru ajutor. Vă mulțumesc foarte mult :)) –  > Por Bishnu.