Salvați documentul ca PDF pe Google Drive prin Google Cloud Print în Chrome (Aplicații web, Google Drive, Google Chrome, Google Cloud Print)

bakytn a intrebat.

Dacă faceți clic pe butonul Imprimare (sau Ctrl+p)veți vedea pagina de imprimare unde puteți selecta imprimanta.

Printre altele, există o opțiune pentru imprimantele locale: Print with Google Cloud Print

făcând clic pe care veți vedea pagina dvs. Cloud Print imprimante.

Dar există și o opțiune (pe care Cloud Print de selectare a imprimantelor) numită: Save to Google Drive (Salvați documentul ca PDF în Google Drive)

Atunci când faceți clic pe această opțiune, apare Print va deveni disponibil, ceea ce ar trebui să însemne că documentul este pregătit pentru a fi salvat ca PDF pe Google Drive. Cu toate acestea, după ce faceți clic pe butonul de imprimare, acesta se gândește puțin și fereastra pop-up se închide. În mod normal, mă așteptam ca documentul să fie salvat cu succes în Google Drive, în timp ce, de fapt, nu a fost așa.

Folosesc cea mai recentă versiune (tocmai am făcut actualizarea: 12 iulie 2012) Google Chrome pe Linux

Nu înțeleg ce am făcut greșit.

Comentarii

  • Din păcate, nu am un răspuns, dar am aceeași problemă atunci când încerc să imprim folosind Google Cloud Print în Google Docs și deschizând prin Google Drive pe iPad. Pot vedea fișierul acolo, dar conținutul este gol. Acest lucru nu are niciun sens pentru mine. – user22105
  • deci, se pare că aceasta este, aparent, un bug atunci? Folosiți Linux? –  > Por bakytn.
4 răspunsuri
henry74

Nu se afișează, dar dacă cauți documentul îl găsești în Google Drive. Mie mi se pare că este o eroare…

Ca să vezi sub ce formă a fost salvat, încearcă să vizitezi aici: https://www.google.com/cloudprint/#jobs

Domnul știe un pic

Am observat că salvarea unui document ca PDF în Google Drive în acest mod îi va da documentului un URL ca nume și nu apare automat în lista de fișiere recente.

Dacă efectuați o căutare în Drive pentru https veți obține rezultate, primul dintre ele fiind probabil documentul pe care tocmai l-ați salvat.

Puteți face clic dreapta pe acesta, apoi îl puteți redenumi. După ce a fost redenumit, apare în lista de fișiere recente.

Joe

Trebuie să faceți clic pe Activity (Activitate), chiar deasupra pictogramei Off-line (Fără linie) din Google Drive

Comentarii

  • Ne puteți arăta? Atunci nu ar mai fi un oneliner. –  > Por Jacob Jan Tuinstra.
user72600

iPad Air.Aveam aceleași probleme. Dacă aveți google drive deschideți doar lista de fișiere, apăsați semnul exclamării al documentului pe care doriți să-l pdf, așteptați caseta de opțiuni, selectați > deschideți cu. Am o aplicație numită imprimantă pdf $, (ar trebui să fie cele gratuite acolo) documentul se deschide apoi în aplicație ca un pdf. Poate fi trimis prin e-mail direct din aplicație. Sper că vă ajută. Michael

Comentarii

  • Ce legătură are acest lucru cu un iPad Air? –  > Por Andrew Lott.