Schimbarea țării în Google Play Store (Aplicații web, Geolocalizare, Google Play Store)

Mark Mayo a intrebat.

M-am mutat din Canada în Australia. Mă duc să încerc să cumpăr un Nexus 4, dar insistă să-mi afișeze prețurile din magazinul Play Store (google.com/nexus) pentru dolari canadieni. Nu pot găsi decât o singură setare de țară în contul meu Google, și asta a fost în Calender. Din păcate, asta nu a rezolvat problema. Aveți vreo idee?

Comentarii

 • Posibil duplicat în secțiunea Android: android.stackexchange.com/questions/42347/… -.  > Por Karan Raj Baruah.
 • @KaranRajBaruah nu, am încercat ambele răspunsuri pe această temă și nu au remediat problema. Google pare să aibă mai multe setări pentru același lucru peste tot, încercând să găsească dreapta adresa potrivită pentru a schimba pare să fie partea complicată :/ –  > Por Mark Mayo.
 • Încercați să ștergeți cookie-urile pentru domeniul magazinului Google Play? –  > Por Hydra.
 • V-aș recomanda să descărcați CCleaner și să ștergeți tot ce aveți în memoria cache… –  > Por nitrl.
 • Am făcut asta, am obliterat cache-ul și toate cookie-urile. Presupun că, din punct de vedere tehnic, este vorba de magazinul Nexus, nu de magazinul Play, dar totuși – nimic din ce fac nu pare să mă lase să aleg Australia… –  > Por Mark Mayo.
2 răspunsuri
Ashton

Conform paginii de ajutor pentru plăți Google Schimbați-vă adresa de domiciliu, de afaceri sau de facturare și țara:

Fiecare profil de plăți poate fi asociat doar cu o singură țară din cauza reglementărilor fiscale privind metodele de plată cu care plătiți. Vă nu puteți schimbați țara pentru un profil de plăți existent și trebuie să creați un profil nou pentru a adăuga o altă țară. Crearea unui nou profil de plăți într-o altă țară nu afectează serviciile și abonamentele dvs. existente. Acestea vor continua să fie plătite cu profilul de plăți asociat.

Dacă vă mutați sau călătoriți într-o țară nouă și doriți să vă înscrieți la noi servicii sau să plătiți produse în țara respectivă, va trebui să creați un nou profil de plăți.

Atunci când aveți mai multe profiluri de plăți configurate cu țări diferite, aveți opțiunea de a alege contul pentru plată.

Creați un profil de plăți cu o nouă țară

 1. Conectați-vă la Setări.
 2. La Profil de plăți, , faceți clic pe pictograma creion de lângă Țara.
 3. Faceți clic pe linkul către Creați un profil nou din mesajul care apare.
 4. Faceți clic pe Continuă din următorul mesaj care apare.
 5. Din lista derulantă, alegeți țara pe care să o asociați profilului de plăți pe care îl creați.
 6. Introduceți informațiile privind adresa și faceți clic pe Trimiteți.

Comentarii

 • @pnuts Aceasta a fost trecută pe pagina principală de către Comunitate, dar merită să reveniți la alte întrebări fără răspuns? Vă mulțumim pentru ajutor! –  > Por Ashton.
John

Configurați un cont de utilizator suplimentar și conectați-l la un card de credit australian. Problema ar putea fi faptul că informațiile dvs. de plată sunt încă legate de un card în dolari canadieni.

Comentarii

 • Din păcate, nu, de fapt este legat de un card de credit din NZ (călătoresc mult), așa că nici asta nu este problema :/ – –  > Por Mark Mayo.