Trimiteți fluxuri RSS la Kindle (Aplicații web, Rss, Kindle)

urok93 a intrebat.

Există o modalitate de a trimite automat fluxuri RSS de la Google Reader la Kindle în fiecare zi la o oră programată? Practic, aș dori să primesc titlul feed-urilor necitite, apoi, când fac clic pe acel element de feed ar fi descărcat pe Kindle.

Comentarii

  • Google Reader se închide la 1 iulie 2013. –  > Por ale.
5 răspunsuri
arc

KindleSend descarcă automat fluxurile RSS, creează un ebook și îl trimite la Kindle în mod programat. Ei includ sincronizarea programată la ora 1am (GMT), dar dacă doriți să specificați ora exactă sau să trimiteți mai mult de 12 fluxuri RSS diferite, atunci trebuie să plătiți 20 de dolari pe an.

Comentarii

  • Am încercat cu qwantz.com, am primit postările fără imagini de desene animate – destul de inutile dacă mă întrebați pe mine -.  > Por Jakub Bochenski.
  • KindleSend pare să fie mort. Site-ul este înlocuit de un site de publicitate. –  > Por pabouk.
user42430

Lizibilitate și Instapaper sunt servicii web gratuite. La început ar trebui să vă faceți conturi în IFTTT, , Readability și Instapaper (toate gratuite). Așadar, ar trebui să faceți rețeta în IFTTT cu rețeta de referință pe care o puteți găsi în meniul ‘browse’.

Comentarii

Michael Horwitz

Utilizați Instapaper pentru a trimite o compilație a articolelor pe care nu le-ai citit pe kindle-ul tău

Utilizați Feedly pentru a vă organiza fluxurile.

Apoi, utilizați IFTTT pentru a trimite la Instapaper articolele noi din orice categorie Feedly dată.

Puteți trimite până la zece articole la un moment dat, oricând doriți frumos compilate într-un singur document. Sau puteți seta o oră pentru a trimite până la zece articole automat în fiecare zi. Ați putea configura mai multe rețete IFTTT pentru diferite categorii.

Am găsit această idee la http://ljcbluemuse.blogspot.com/2012/08/how-to-read-blogs-on-your-kindle-free.html

Serghei Pozhilov

Sendtoreader Periodice face exact acest lucru. Va trebui să faceți un pachet în interiorul Google Reader, care să conțină fluxurile pe care doriți să le primiți pe Kindle. Bundle vă oferă link-ul RSS de care veți avea nevoie pentru a configura Sendtoreader periodical. Serviciul va livra articole în text integral, nu doar titluri.

user36289

Newstoebook.com convertește orice feed RSS/Atom, sau abonament Google Reader în EPUB sau ebook Kindle.

Tags:,