care este utilizarea lui Serial.begin(9600) [duplicat] (Arduino, Arduino Uno, Programare, Programator)

Ankush Rawat a intrebat.

Mă refer la ce face, de ce este necesar, ce se întâmplă dacă nu îl folosim, în mod similar pentru Serial.println(sensorValue).

Comentarii

  • Puteți să-mi spuneți ce se va întâmpla dacă nu-l scriu m program, ce se va întâmpla –  > Por Ankush Rawat.
  • Serial.begin() inițializează hardware-ul portului serial și structurile de date, astfel încât să puteți utiliza portul serial. A se vedea Serial.begin și Serial.println de pe arduino.cc pentru detalii și consultați răspunsurile la întrebarea Ce este Serial.begin(9600)? pentru mai multe informații. –  > Por James Waldby – jwpat7.
2 răspunsuri
siddhant bakshi

După cum sugerează și numele, serial.begin(9600) este o comandă pe care o dați lui Arduino pentru a începe comunicarea serială. Presupun că ești începător. Oricum, după cum probabil ai văzut pe IDE, există un monitor serial. Acesta emite datele pe care le configurați să le emită. Nu va funcționa decât dacă începeți comunicarea serială folosind. The serial.begin(x); comanda. X este un baudrate variabil și vă sugerez cu tărie să alegeți 9600. Bine, de asemenea, serial.println(sensorValue) este o comandă pe care programul o dă lui Arduino pentru a imprima variabila sensorValue pe monitorul serial. Rețineți că puteți imprima acest lucru și prin intermediul unui modul Bluetooth, conectând tx la rx și rx la pinii tx. Sper că v-a fost de ajutor! 🙂

Majenko

Serial.begin(9600); configurează interfața UART și o setează la viteza de transmisie corectă. Dacă nu faci asta, nu poți folosi interfața UART.

Serial.println(sensorValue); emite valoarea senzorului către UART. Dacă nu folosești asta, nu vei vedea valoarea senzorului pe UART.

Dacă nu doriți să utilizați UART, nu o utilizați. Dacă doriți să folosiți UART, atunci trebuie să utilizați comenzile care controlează UART.