Actualizarea versiunii PHP a unui site existent? (Drupal, Actualizarea)

user16289 a intrebat.

Întreb asta ca un ignorant total în ceea ce privește diferențele dintre versiunile PHP: Este posibilă actualizarea versiunii PHP a unui site Drupal existent care este instalat pe un server local pe Ubuntu?

Adică, să presupunem că Apache-ul meu este în ultima versiune posibilă, la fel ca și mySQL-ul meu, și PHPmyadmin, și vreau să actualizez de la PHP 5.x.x la 7.x.x.x. Este posibil acest lucru? Se face cu un modul intern Drupal sau cu un instrument extern?

Comentarii

  • Care este versiunea dumneavoastră de Drupal și PHP? –  > Por Eugene.
  • În momentul de față nu am nimic în noua mea instalare Ubuntu, dar site-ul meu online este 5.3.29 … – user16289
1 răspunsuri
Clive

Este posibilă actualizarea versiunii PHP a unui site Drupal existent care este instalat pe un server local pe Ubuntu?

Da, actualizarea software-ului de server pentru aplicațiile existente este o practică obișnuită atât în interiorul cât și în afara lumii PHP/Drupal.

Dacă sistemul dumneavoastră de operare acceptă o versiune mai nouă de php decât cea pe care o aveți în prezent, iar Drupal (plus modulele contrib pe care le utilizați) acceptă aceeași versiune la care intenționați să faceți actualizarea, atunci nu ar trebui să aveți probleme.

Este realizat de un modul intern Drupal sau de un instrument extern?

Drupal nu poate actualiza software-ul de pe serverul dvs., acest lucru se face la nivelul sistemului de operare; consultați documentația pentru sistemul dvs. de operare pentru detalii despre cum să faceți acest lucru (căutați pe Google „ubuntu upgrade php 7”). Asigurați-vă că faceți o copie de rezervă și efectuați acest lucru într-un mediu de testare înainte de a face ceva pe un server de producție, pentru orice eventualitate.

PHP 7 are îmbunătățiri semnificative în ceea ce privește performanța, iar Drupal 8 îl suportă, așa că actualizarea particulară pe care o sugerați ar fi o mișcare bună.