Alternativele la Nodequeue? (Drupal, Noduri)

CobaltBabyBear a intrebat.
a intrebat.

Există alte module care pot implementa aceeași funcționalitate ca și Nodequeue și anume, realizarea unei liste personalizate de noduri selectate? Cred că s-ar putea să am unele probleme care ar putea fi legate de permisiunile acestuia (nu sunt sigur de asta, deoarece sunt încă novice în Drupal). Poate din cauză că este încă în faza beta pentru D7, nu știu…

4 răspunsuri
dxvargas
Attiks

Puteți utiliza modulul flag pentru a face ceva similar, iar dacă îl combinați cu Draggable views și Flag weights puteți să le reordonați. Trebuie doar să definiți un indicator pentru fiecare coadă de noduri pe care doriți să o utilizați.

Letharion

Am înlocuit NodeQueue cu Colecția de entități. Este atât entitatea, cât și backend-ul de stocare agnostic, precum și joacă bine cu exportabilitatea.

Comentarii

  • vreo idee despre când va exista o versiune? THX! –  > Por Volker.
junedkazi

De asemenea, aș dori să adaug Entityqueue pe listă.

O rescriere a Nodequeue pentru Drupal 7 bazată pe entități.

Modulul Entityqueue permite utilizatorilor să creeze cozi de așteptare pentru orice tip de entitate. Fiecare coadă este implementată ca un câmp Entityreference, care poate conține un singur tip de entitate.

De exemplu, puteți crea o coadă de:

  • Noduri
  • Utilizatori
  • Termeni de taxonomie

Entityqueue oferă integrare în Vizualizări, prin adăugarea unei relații Entityqueue la vizualizarea dvs. și prin adăugarea unei clasificări pentru poziția Entityqueue.

Tags: