Care este diferența dintre modulele Workbench și Workflow? (Drupal, 7, Fluxuri De Lucru)

Patrick Kenny a intrebat.

Eu folosesc modulele Revisioning pentru a gestiona revizuirile nodurilor de pe site-ul meu Drupal 7. Am actualizat site-ul de unul singur, așa că Revisioning a fost suficient; acum, însă, voi adăuga la proiect câțiva editori de conținut, așa că trebuie să configurez un flux de lucru mai complex.

Obișnuiam să utilizez Workflow pe Drupal 6, iar versiunea Drupal 7 are integrare cu Revisioning. Cu toate acestea, Workbench a primit multă presă bună în ultima vreme.

Care sunt diferențele semnificative între aceste două module, Workbench și Workflow?

Comentarii

  • Doar o opinie personală: Workflow mi s-a părut destul de contra-intuitiv, în timp ce Workbench este foarte ușor de înțeles. Workbench Access poate fi un pic descurajant atunci când nu te-ai mai jucat cu el înainte, dar dacă poți persevera este absolut grozav. Workbench Moderation este superb, dar trebuie neapărat să obțineți versiunea dev, deoarece au fost aduse multe îmbunătățiri –  > Por Clive.
  • De asemenea, poate doriți să luați în considerare distribuția Drupal NodeStream – nu știu prea multe despre ea, dar pare să fie axată pe fluxurile de lucru. –  > Por therobyouknow.
4 răspunsuri
Mohammed Gomma

Workbench vă oferă o interfață de utilizator intuitivă și prietenoasă pentru a controla conținutul (noduri)tranzițiile pe o stare definită anterior pe un control al accesului bazat pe roluri înseamnă că fiecare tranziție la nod dintr-o stare la o stare pentru rolul autorizat să efectueze acea tranziție, cu posibilitatea de a crea noi tranziții și stări.

Nu veți obține această caracteristică decât dacă ați activat funcția moderare a bancul de lucru modulul de lucru.

Accesul la workbench modulul vă permite să setați secțiuni, editori, roluri (definite cu ajutorul unor elemente de meniu sau al unor termeni de taxonomie) pentru a lucra la descrierea de mai sus, pe baza permisiunii acordate rolului de a lucra la funcționalitatea workbench, ceea ce vă oferă un control generic din start al accesului bazat pe roluri pentru a defini anterior fluxul de lucru pentru a gestiona procesul de publicare a conținutului.

Mediile de lucru (workbench) asigură integrarea între media și suita Workbench. Aceasta simplifică paginile pe care administratorii de conținut trebuie să le viziteze pentru a adăuga conținut media, ceea ce face ca fișierele workbench modulul este inutil și devine deprins.

Flux de lucru pare a fi mai puternic și vă oferă un singur formular pentru a crea și defini fluxuri de lucru și pentru a gestiona stări, tranziții, atribui roluri, seta etichete pentru tranziții și modul în care vor fi listate și înregistrate stările Citiți acest articol minunat

Pe lângă faptul că au integrare cu multe module utile pot fi utilizate în proiectul dvs. în viitor, cum ar fi og, , reguli, , vizualizări și search_api datorită dependenței de sistemul de entități drupal, permite să setați fluxuri de lucru definite pentru alte tipuri de entități, nu limitate la noduri.

Acțiunile pe fiecare tranziție ar putea fi legate și ar putea fi create notificări pentru utilizatorii în cauză, cum ar fi membrii grupului și administratorii sau managerii de nivel înalt.

La sfârșit fiecare dintre cele două module au funcționalități foarte bune care merită să arate respect față de mentenanți, Workbench se concentrează pe conținut, apropiat de revistele electronice și de portalurile de știri online sau de forumuri, Workflow acordă atenție procesului de gândire a fluxurilor de lucru ca reguli de afaceri necesare și poate fi util în sistemele de tip ERP, CRM și E-commerce.

În cele din urmă, aproape de domeniul de aplicare acestei întrebări am găsit un modul foarte simplu care oferă posibilitatea de a adăuga stări de publicare personalizate cu integrare în reguli și vizualizări, , specificați roluri definite pentru a face tranziția nodurilor între stări.

Sper ca această recenzie să vă ajute să determinați care este cel mai bun modul pentru proiectul dumneavoastră.

Druvision

Workbench este modulul pentru Drupal 7. Este mai ușor de utilizat și mai intuitiv, dar, din ultima mea experiență, suportul pentru revizie (ref) este încă o solicitare de funcționalitate.

Fluxul de lucru este mai vechi și are mai multe caracteristici, inclusiv suport pentru revizie, dar este mai greu de utilizat.

Comentarii

  • Fluxul de lucru este rescris pentru a fi agnostic față de entități; prin urmare, poate fi utilizat cu propriile entități personalizate pe lângă noduri. –  > Por DrupalDrop.
Amey Mudras

Ambele module sunt practic folosite în același scop, dar arhitectura lor este ceea ce le diferențiază. Nu pot compara exact care dintre ele este mai bun, dar pe baza cerințelor îl aleg pe cel care îmi va face viața mai simplă. Unele dintre elementele cheie de evidențiere pentru ambele sunt:

  1. Workbench: relativ simplu, preferat dacă numărul de pași și numărul de fluxuri de lucru sunt mai mici, oferă un tablou de bord.
  2. Flux de lucru: câmp de flux de lucru care face referire la fluxul de lucru, mai multe fluxuri de lucru sunt ținute complet separate, simplu pentru un responsabil cu întreținerea site-ului să modifice fluxul de lucru.

ivan

Modulul Workbench poate realiza ceea ce face modulul Workflow; în plus, are un backend foarte puternic. Cred că aceasta este principala diferență.

Dacă aveți nevoie de un backend complet pentru administrarea unui flux de lucru, este mai bine să folosiți modulul Workbench; dacă aveți nevoie doar de un flux de lucru, folosiți modulul Workflow.