Care sunt diferențele cheie între Drupal 7 și Pressflow 7? (Drupal, 7, 6)

Refineo a intrebat.

În prezent, folosesc Drupal 7. Am auzit că Pressflow este o altă soluție pentru site-uri de înaltă performanță.

Dacă aveți experiență cu ambele sisteme, care este avantajul migrării de la Drupal 7 la PressFlow 7 ? Care sunt diferențele majore între D7 și Pressflow 7 ?

Comentarii

  • Legate și/sau duplicate: drupal.stackexchange.com/questions/18313/migrating-to-pressflow –  > Por mpdonadio.
2 răspunsuri
Patrick Kenny

Diferențele față de Drupal 7 standard sunt următoarele împrăștiate pe wiki-ul Pressflow deși nu sunt documentate foarte bine, poate pentru că Pressflow 7 este relativ nou. (Există o tabel de comparație care nu a fost actualizată pentru Pressflow 7).

Deși se spune uneori că Pressflow este un înlocuitor drag-and-drop pentru Drupal, deoarece de obicei nu trebuie să faceți multe modificări în configurația modulelor, pentru a profita la maximum de el veți dori să configurați Varnish, APC, Memcached etc. Acest lucru va fi probabil imposibil de realizat pe o gazdă partajată; veți avea nevoie de un fel de server dedicat și de acces SSH pentru a merge pe această cale, și nu este necesar să faceți acest lucru decât dacă aveți într-adevăr un site de înaltă performanță.

Dacă, totuși, la fel ca mine, vă place să încercați lucruri noi, ați putea să vă înscrieți pentru un cont gratuit cu Pantheon (declarație de renunțare: eu sunt membru) și să încercați Drupal pe serverele lor. Pressflow, Varnish, etc. toate vin pre-configurate. Pantheon a fost fondată de David Strauss, care a co-fondat și Four Kitchens, compania din spatele Pressflow.

Alan Ivey

Am săpat pentru a găsi toate diferențele și le-am căutat pe GitHub și iată ce am găsit:

Iată un diff complet din octombrie 2013: https://gist.github.com/alanthing/6064500

Comentarii

  • Ar trebui să transformăm acest lucru într-un wiki, astfel încât să poată fi actualizat în mod continuu? –  > Por mikeytown2.
  • Sigur, @mikeytown2, aș fi cu siguranță de acord cu contribuția altora pentru a adăuga la răspunsul meu –  > Por Alan Ivey.
  • @alanthing Pressflow nu adaugă o notă la JS-ul generat care să precizeze că a fost generat cu Pressflow, acesta este un exemplu din sistem. api Fișier .php. –  > Por Phizes.
  • @Phizes Asta este oarecum adevărat. Dacă utilizați noul hook_js_cache_alter cârlig, atunci comentariile din liniile 760-764 sunt adăugate la $header și, prin urmare $contents. Dar dacă acest cârlig nu este utilizat, corect, nu se adaugă nimic. Voi clarifica răspunsul meu, mulțumesc. –  > Por Alan Ivey.

Tags:,