Cum pot utiliza o versiune jQuery diferită de cea implicită utilizată de core? (Drupal, 8, Javascript)

dekisha a intrebat.

Trebuie să folosesc o versiune diferită de jQuery. În prezent, Drupal folosește jQuery 3.2.1, dar am nevoie de o versiune anterioară.

În Drupal 7 ați putea schimba cu ușurință versiunea jQuery cu ajutorul comenzii jQuery Update modul. Cum pot realiza același lucru cu Drupal 8?

Comentarii

 • Modulul jquery_update a fost conceput pentru a crește versiunea jQuery pe atunci, deoarece versiunea de bază nu era aproape niciodată actualizată în ritmul în care se mișca jQuery. Ați putea încerca metoda de suprascriere descrisă aici: drupal.org/node/2497313 – rețineți că alte module core/contrib care se bazează pe jQuery ar putea să se întrerupă în 8.4.x folosind o versiune mai veche de jQuery. –  > Por Kevin.
 • Iată o întrebare similară care folosește abordarea override/extend: drupal.stackexchange.com/q/200418/57 –  > Por Kevin.
 • Consultați secțiunea „Suprascrierea și extinderea bibliotecilor” aici: drupal.org/docs/8/theming-drupal-8/… –  > Por Kevin.
1 răspunsuri
ipwa

Adăugați biblioteca jQuery personalizată în mytheme.libraries.yml:

jquery-custom:
 remote: https://github.com/jquery/jquery
 version: "2.2.4"
 license:
  name: MIT
  url: https://github.com/jquery/jquery/blob/2.2.4/LICENSE.txt
  gpl-compatible: true
 js:
  js/jquery-2.2.4.min.js: { minified: true, weight: -20 }

Apoi suprascrieți biblioteca jQuery de bază în mytheme.info.yml:

libraries-override:
 # Replace an entire library.
 core/jquery: mytheme/jquery-custom

Comentarii

 • Acest lucru a funcționat doar un fel de lucrat pentru mine. Când suprascriu core/jquery (chiar și cu aceeași versiune de jQuery) primesc o mulțime de erori .once() is not a function de undeva din drupal. –  > Por Jeffrey Van Alstine.