Cum se încarcă un fișier în Drupal 8? (Drupal, 8, Fișiere)

C. Ross a intrebat.
a intrebat.

Sunt un utilizator nou de Drupal și tocmai am instalat și am început să configurez o instanță Drupal 8. Nu am avut nicio problemă în a modifica tema și în a crea conținut de text, dar nu reușesc să găsesc butonul pentru a încărca un fișier. Nu există pe admin/content/files unde m-aș aștepta, iar căutarea pe Google îmi indică rapid modulele pe care le-aș putea include.

Speram să încarc câteva imagini pe care să le folosesc la unele dintre intrările de conținut „pagina de bază”.

Nu există un simplu buton „file upload” în acest CMS?

Comentarii

  • Definiți „simplu” 🙂 Ce intenționați să faceți cu fișierul după ce este încărcat? Sperați să îl atașați la un nod (pagină de conținut), de exemplu? –  > Por Clive.
  • @Clive Da, speram să încarc câteva imagini pe care să le folosesc pe unele dintre intrările mele de conținut „pagina de bază”. Cred că am găsit unde se poate crea un nou tip de conținut cu atașare de fișiere, ceea ce este grozav, dar nu este ceea ce am nevoie pentru acest caz simplu. –  > Por C. Ross.
3 răspunsuri
Clive

Tipurile de „entitate de conținut”, cum ar fi nodurile (conținut), sunt câmpabile, astfel încât puteți alege ce date sunt atașate acestora.

Tipul de conținut „pagină de bază” vine din start doar cu un câmp body, dar este foarte simplu să adăugați altele noi:

  1. Vizitați /admin/structure/types
  2. Faceți clic pe „Manage fields” (Gestionați câmpurile) pentru tipul „basic page” (pagină de bază)
  3. Veți vedea o listă cu câmpurile atașate în prezent tipului de conținut. Faceți clic pe „Adaugă câmp”
  4. Selectați un tip de câmp; „Imagine” ar fi probabil cel mai potrivit pentru nevoile dvs.
  5. Urmați restul asistentului și alegeți valorile adecvate (ar trebui să aibă toate sens)

Când vizitați pagina de adăugare/editare a nodului pentru o „pagină de bază”, veți vedea noul câmp și veți putea încărca imaginile.

În continuare, probabil că veți dori să vizitați fila „Manage display” pentru a alege modul în care sunt redate imaginile și fila „Manage form display” pentru a alege ce widget este utilizat.

Comentarii

  • Eu nu am „Manage display”, cel puțin nu l-am găsit. –  > Por C. Ross.
Nu Sssweat

Vă sugerez să instalați și să activați Admin Toolbar dacă nu ați făcut-o deja.

Din start, pentru Articole, există două opțiuni în care puteți adăuga imagini (vezi captura de ecran)

Acum, pagina de bază nu vine cu opțiunea de jos, dar o puteți adăuga cu ușurință.

Mergeți la pagina de bază gestionați câmpurile.

Faceți clic pe Add Field (Adăugare câmp). Acum puteți reutiliza un câmp de imagine existent (așa cum se vede/folosește în Articole)

SAU creați un nou câmp de imagine

sea26.2

Întrebarea nu este cum să adăugați un fișier la un alt tip de conținut… Cred că problema este că nu pare să existe o modalitate de a încărca un fișier de sine stătător, așa cum există în Drupal 7

Comentarii

  • Acest lucru nu este disponibil pentru Drupal 8, aveți idee dacă acest lucru poate fi activat explicit ca atare? Vă mulțumim! –  > Por Raj Pawan Gumdal.
  • Există un bug deschis care este amânat: drupal.org/project/drupal/issues/2454311. De asemenea, se vorbește de funcția „Adaugă un fișier” numai atunci când tabelul este gol. Aceasta ar fi într-adevăr o caracteristică foarte bună dacă ar fi disponibilă. –  > Por Raj Pawan Gumdal.

Tags:,