Cum se pot încorpora videoclipuri folosind modulul video? (Drupal, 7, Media)

drupalfan a intrebat.

Am instalat modulul video și am activat modulele video și video ui folosind Drupal 7:https://www.drupal.org/project/video

Am creat un tip de conținut cu un câmp video. Acum pot încărca videoclipuri cu acest tip de conținut.

Dar nu reușesc să încorporez un videoclip youtube. Nu găsesc nici setări sau vreun widget de încorporare așa cum se arată aici.

Vreau să încarc videoclipuri și vreau să încorporez videoclipuri (youtube, vimeo…). dar nu găsesc nicio modalitate de a încorpora un videoclip unsig acest modul video.

Trebuie să instalez alte module?Pe pagina de module puteți citi:

Modulul video vă permite să încorporați videoclipuri de pe YouTube, Vimeo, Facebook, Vine etc. (doar în Drupal 8) și să încărcați videoclipuri și să le redați folosind playerul video HTML5.

Nu pot afla cum să încorporez un videoclip folosind acest modul. Mă puteți ajuta?Nu vreau să folosesc un alt modul, vreau să aflu cum să încorporez videoclipuri folosind ACEST modul. Țineți cont de acest lucru atunci când vă scrieți răspunsul. Vă mulțumesc.

Comentarii

  • Trebuie să utilizați modulul Video. Sau, pur și simplu căutați o modalitate validă de a încorpora videoclipuri în anumite conținuturi? –  > Por rrirower.
  • Vreau să aflu de ce descrierea de pe pagina modulului este greșită: „Video module allows you to embedded videos from YouTube, Vimeo, Facebook, Vine etc. (Drupal 8 only) and upload videos and play using HTML5 video player.” –  > Por drupalfan.
  • Sunteți cât de cât interesat de o modalitate alternativă de a încorpora videoclipuri fără a folosi un modul? –  > Por rrirower.
  • Nu aici. Îmi puteți spune pe mail. –  > Por drupalfan.
  • Cred că nu ați înțeles întrebarea: NU vreau să încorporez un video în textul/corpul unui node!!!! În schimb vreau să intru pe site-ul Youtube și să dau click acolo sub video pe share. Acolo pot copia codul de embed al acestui video de pe Youtube sau pot copia URL-ul video-ului de pe youtube. Acest URL sau cod embed vreau să îl includ într-un câmp Drupal. Asta face modulul menționat mai sus, dar nu și pentru Drupal 7????? –  > Por drupalfan.
2 răspunsuri
Jaypan

Dacă instalați modulul WYSIWYG, puteți activa un buton pentru încorporarea videoclipurilor care au fost încărcate cu ajutorul modulului Video, iar apoi puteți folosi acel buton pentru a încorpora videoclipuri în conținut.

Comentarii

  • Este valabil pentru Drupal 7? –  > Por drupalfan.
  • Da. Ați marcat întrebarea Drupal 7. –  > Por Jaypan.
  • Nu am găsit acest buton în CK Editor. Și cum a fost încărcat videoclipul? Într-un câmp de nod? –  > Por drupalfan.
  • Trebuie să încărcați videoclipul într-un nod separat înainte de a putea fi încorporat. Pentru buton, mergeți la Admin -> Config -> Content Authoring -> WYSIWYG Profiles, apoi faceți clic pe „edit” pentru profilul dorit, extindeți „buttons” și asigurați-vă că butonul „video” este bifat. –  > Por Jaypan.
  • Cred că nu ați înțeles întrebarea: NU vreau să încorporez un video în textul/corpul unui node!!!! În schimb vreau să intru pe site-ul Youtube și să dau click acolo, sub video, pe share. Acolo pot copia codul de embed al acestui video de pe Youtube sau pot copia URL-ul video-ului de pe youtube. Acest URL sau cod embed vreau să îl includ într-un câmp Drupal. Asta face modulul menționat mai sus, dar nu și pentru Drupal 7????? –  > Por drupalfan.
leymannx

Modulul Video nu este pentru asta. Este pentru gestionarea videoclipurilor încărcate.

Pentru a obține un câmp de încorporare video, utilizați Video Embed Field.

Video Embed field creează un tip de câmp simplu care vă permite să încorporați videoclipuri de pe YouTube și Vimeo și să afișați previzualizările miniaturale ale acestora prin simpla introducere a url-ului videoclipului.

Tags:,