Drupal 7 și Google Maps v3. Care este modulul de utilizat? (Drupal, 7, Google Maps)

ZioBudda a intrebat.

Am nevoie să stochez lat/lng într-un tip de conținut pentru un lucru evident normal: afișarea unui google maps. Dar deocamdată am văzut că cele mai bune module pentru integrarea google maps folosind v2 că este depreciat.

În tipul meu de conținut solicit celelalte date (stradă, oraș, țară, județ), deci nu am nevoie de un modul care trebuie să introducă aceste date. Acest lucru se datorează faptului că trebuie să introduc aceste date într-un server SOLR.

Așadar, care este cel mai bun modul pentru Drupal care utilizează Google Maps v3? Sau trebuie să creez unul personalizat care să folosească (de exemplu) scriptul js de la gmap3.net ?

Mulțumesc.

M.

Comentarii

  • Ramura 2.x a modulului Gmap suportă v3 a API-ului. –  > Por Patrick Kenny.
  • Google oferă o API de hărți perfect rezonabilă, de ce să nu o folosim? –  > Por David Thomas.
  • Există un modul pentru Google Maps API V3, , dar este în prezent în versiune beta. –  > Por Sithu.
  • @PatrickKenny: Din pagina modulului: NOTĂ: 7.x-2.x (și 6.x-2.x) care vizează Google Maps API V3 este acum în curs de dezvoltare. Fiți cu ochii pe coada de probleme pentru a vedea progresul. ȘI : Versiune beta pentru Google Maps API V3 pentru Drupal 7 gmap 7.x-2.4-beta1 Nu pot folosi o versiune atât de beta de pe site-ul clientului meu. Mulțumesc totuși. –  > Por ZioBudda.
2 răspunsuri
timonweb

Abordarea ar trebui să fie agnostică față de hartă. Trebuie să rupeți lucrurile în două părți:

  1. Stocarea datelor de localizare
  2. Afișarea acestor date pe o hartă

1) Stocarea datelor.

Veți avea nevoie de trei module aici:

Poate părea dificil, dar este foarte ușor să configurați aceste trei module pentru a se juca frumos.

2) Afișarea datelor.

Acum, având datele stocate în baza de date, putem alege orice abordare de afișare dorim. Aici aveți două+ opțiuni: – GMap (http://drupal.org/project/gmap) – OpenLayers (http://drupal.org/project/openlayers) – Ca o a treia opțiune, puteți avea un cod js personalizat care se joacă cu Google Maps

Totul depinde de obiectivul dvs. final. OpenLayes se joacă cu diferite motoare de hărți și mie mi se pare un pic cam umflat. Dacă optați pentru GMap, veți obține suport pentru Google Maps V3, care este mai bine să rămâneți cu el în loc de Google Maps API V2. Dezvoltarea Google Maps API V2 a încetat, nu mai există caracteristici noi și poate fi abandonată în orice moment, așa că de ce să riscăm?

Mergeți cu codul personalizat al hărților js dacă modulul GMap nu vă oferă ceea ce aveți nevoie. Dar vă sugerez cu adevărat să vă uitați mai atent la modulul GMap.

itamair

Modulul Getlocations (https://drupal.org/project/getlocations) a fost primul care a adus modulul GMAP/Location (bazat pe Google Maps V2 Api) la versiunea API 3 a Google Maps. Acesta s-a dezvoltat rapid și și-a extins funcționalitățile și este în continuare dezvoltat în mod activ … În același timp, aș recomanda IP Geolocation Views & Maps (https://drupal.org/project/ip_geoloc) care s-a integrat cu modulul Getlocations și care este capabil să lucreze frumos cu Google API 3 Maps …