Drupal Commerce Paypal WPS (Drupal, 7, Comerț, Porți De Plată)

Max a intrebat.

Am un site Drupal 7 care rulează cea mai recentă versiune Drupal Commerce și Paypal WPS ca metodă de plată. Totul funcționează corect. Când un client face check-out și poate alege între Paypal și cardul de credit, butonul radio pentru zona care listează cardul de credit nu apare.

Captură de ecran atașată.

Am verificat și reverificat toate setările posibile. Există o modalitate de a dezactiva butonul doar pentru Paypal și de a activa opțiunea de card de credit și paypal? Sau doar să se afișeze butonul radio pentru ca utilizatorii să poată alege.

Am inspectat elementele și tag-ul de intrare nu este prezent în html.

Orice ajutor sau îndrumare este apreciat.

1 răspunsuri
oksana-c

Submodulul PayPal WPS din Comerț PayPal oferă doar o singură opțiune de plată, care redirecționează utilizatorul către PayPal pentru plată. Pictogramele de carduri de credit sunt acolo pentru ca utilizatorii să știe că la sfârșitul PayPal vor putea face plata prin soldul PayPal sau folosind cardurile de credit listate.

Vedeți un singur buton radio pentru metoda de plată PayPal WPS, deoarece este un comportament așteptat. Dacă doriți să permiteți utilizatorilor dvs. să plătească prin intermediul cardului de credit fără a părăsi site-ul dvs. web – activați submodulul PayPal WPP.

Comentarii

  • Vă mulțumim! Speram să fie un comportament normal și să nu-mi lipsească ceva. –  > Por Max.