Importați utilizatori în Drupal cu date dintr-un fișier CSV (Drupal, 8, Utilizatori, Importul Și Exportul)

Sébastien Gicquel a intrebat.
a intrebat.

Cum pot importa utilizatori dintr-un fișier CSV în Drupal 8?

Am găsit acest modul, dar nu este actualizat pentru Drupal 8:

https://www.drupal.org/project/user_import

Cred că pot face un import direct cu un script MySQL, dar este posibil cu Drupal (știu că pot introduce datele direct în baza de date, dar nu știu dacă sistemul Drupal va permite această metodă)?

Am găsit această întrebare dar nu este exact ceea ce am nevoie :Importul unui grup de utilizatori dintr-un fișier csv din foaie de calcul în Drupal 8

Import date dintr-un fișier csv și nu este vorba de o migrare dintr-un site drupal.

Comentarii

  • Nu contează dacă sursa nu este un site Drupal. Migrate este conceput pentru a lucra cu diverse surse de date, care are un suport excelent pentru fișierele CSV de date. –  > Por Kevin.
3 răspunsuri
drupalranger

Pentru a o face cu Migrate trebuie să configurați Migrate Plus, Migrate Tools și Migrate Source CSV împreună, există deja multe exemple pe web:

http://valuebound.com/resources/blog/how-to-migrate-users-from-a-csv-file-drupal-8

https://agencychief.com/blog/drupal-8-csv-migration

https://www.mtech-llc.com/blog/lucas-hedding/migrating-using-csv

Comentarii

  • Vă mulțumim. Este exact ceea ce am nevoie. Cele 3 link-uri sunt foarte interesante. L-am folosit pe primul și funcționează. Al 2-lea se bazează pe un modul personalizat și îl voi încerca. Al 3-lea este scris de către întreținătorul modulului D8 Migrate Source CSV contrib D8, așa că este, de asemenea, un articol excelent. –  > Por Sébastien Gicquel.
  • Deci, pot importa o listă de utilizatori. Acum, trebuie să import date într-un modul personalizat care conține date legate de utilizator. Văd că este posibil, dar nu am încercat încă : drupal.org/docs/8/api/migrate-api/migrate-process-plugins/… –  > Por Sébastien Gicquel.
4k4

Cred că pot face un import direct cu un script MySQL, dar este posibil cu Drupal (știu că pot insera datele direct în baza de date, dar nu știu dacă sistemul Drupal va permite această metodă)?

În loc de MySQL aceasta ar fi o metodă Drupal de a insera utilizatori folosind Entity API:

$user = User::create([
  'name' => 'foobar',
  'mail' => '[email protected]',
  'status' => TRUE,
]);
$user->save();

Deci, dacă nu doriți să folosiți Migrate există și alte metode pentru o sarcină de import atât de simplă. Puteți folosi o bibliotecă php la alegere pentru a prelua datele și apoi să adăugați entitățile de utilizatori unul câte unul. Am răspuns la o întrebare similară pentru importul de noduri la un moment dat, când Migrate era încă în versiune alfa: Există o modalitate de a migra numai noduri?

sambath bask

Aici am găsit soluția pentru aceasta. Vă rugăm să urmați acest link https://github.com/steveoliver/user_import și instalați modulul extins. puteți importa fișierul cu datele utilizatorului prin această cale (calea: „/admin/people/import”).

Comentarii

  • Interesant. O să încerc și eu. Dar văd că se ocupă doar de fname,lname,email. În răspunsul lui @drupalranger, există link-uri care explică cum se pot importa date personalizate (cum ar fi job, imagine, etc.) –  > Por Sébastien Gicquel.