Mesaj de eroare detectat în cazul atacului de reutilizare a sesiunii CAPTCHA atunci când formularul este trimis (Drupal, Webforms, Captcha)

neeraja a intrebat.

Mă confrunt cu probleme cu modulul captcha 7.x-1.0-beta1 versiunea 7.x-1.0-beta1. Am activat captcha în formularele web pentru utilizatorii anonimi. După trimiterea formularului îmi dă în mod repetat mesajul de eroare,

S-a detectat un atac de reutilizare a sesiunii CAPTCHA

.. Acest lucru se întâmplă doar pentru unul dintre webform-urile în care este plasat captcha. Folosesc versiunea 7.2 a Drupal.

Orice soluție pentru această problemă va fi de mare ajutor.

Comentarii

  • Ați încercat să dezactivați ‘Cache page for anonymous users’? –  > Por karth.
2 răspunsuri
Mika A.

Am avut aceeași problemă pentru că am un upload de fișier ajax pe formular. Soluția este de a corecta modulul captcha cu patch-ul găsit aici http://drupal.org/node/918856#comment-6353912 .trebuie doar să descărcați patch-ul și să-l puneți în același folder și să-l rulați în linia de comandă:

patch < captcha-patch-10022012.patch

dacă folosiți git, puteți folosi doar :

git apply --directory=your/module/derectory captcha-patch-10022012.patch

Comentarii

  • Mulțumesc! A funcționat pentru mine, a trebuit să îl patch-uiesc folosind PHPstorm, deoarece sunt pe Windows (nu la alegere). Netbeans îl va patch-ui și el… pentru orice alți utilizatori de Windows de acolo! –  > Por eidsonator.
vnimbala

există un Patch disponibil pentru Drupal 7, vă rugăm să verificați acest lucru: https://www.drupal.org/node/1395184