Modulul de servicii: Ce este operațiunea „Index”? (Drupal, Servicii, 8)

gilzero a intrebat.

D7 / Servicii 3.2

retrieve / create / update / delete sunt foarte simple, mi se pare logic că se potrivesc cu ‘CRUD’, nu înțeleg ce face ‘index’ aici?

Mulțumesc.

2 răspunsuri
Dinesh Kumar Sarangapani

„Index” în modulul de servicii va lista o entitate (nod, utilizatori, taxonomie…) în ordinea descrescătoare a timpului de creare, vid, nume etc., pe baza argumentelor care sunt transmise. Argumentele obișnuite pentru Index sunt

  1. page – Numărul de pagini de rezultate care trebuie returnate (în pagini de 20).
  2. fields – Câmpurile pe care doriți să fie returnate.
  3. parameters – O matrice care conține câmpuri și valori utilizate pentru a construi o clauză sql WHERE care indică elementele care trebuie recuperate. (array)
  4. pagesize – numărul de elemente care urmează să fie returnate. (număr întreg)

    În cazul recuperării, se returnează obiectul complet al entității cu „entity_id” transmis.

UPDATED:

Exemplu de URLS pentru Index este

Pentru documentație puteți vedea Servicii: Un API pentru aplicații la distanță.

Comentarii

  • Cum se construiește argumentul „index” în uri? de exemplu, argumentul de pagină. Este ceva de genul: http://<domain>/<endpoint>/<resource>/page/3 ? Există vreo documentație pe web? (îmi este greu să caut documentația) –  > Por gilzero.
  • @ gilzero Am actualizat răspunsul. –  > Por Dinesh Kumar Sarangapani.
  • @DineshKumar Acum, dacă vreau să creez o paginare în js, va trebui să știu numărul total de date. Cum pot găsi asta? –  > Por esafwan.
vnimbala

modulul de servicii oferă unele puncte finale cu resurse.index va returna toate nodurile în funcție de resursa pe care ați selectat-o. În acest caz, să presupunem că node este o resursă și că URL-ul arată astfel – http://domain/endpoint/node cu un GET Cererea va returna toate nodurile.

Tags:,