Care sunt câteva modalități unice de a spune „nu există date disponibile”? (Experiența utilizatorului, Mobil, Ios, Mesaj De Eroare, Io, Social Media)

Farhad Nežad a intrebat.

Care este un mesaj bun de pus pentru „Nu există date disponibile„, În prezent, includ ceva de genul celor de mai jos. Este bun? pentru a fi specific, postările sunt în format cronologic.

Eu includ Față tristă în partea de sus a vizualizării: Este o idee bună să includ chiar și stilul de text față tristă? Sau ar trebui să includ vectorul a ceva?

:'(

Mesajul:

Nu există niciun mesaj disponibil, vă rugăm să reîmprospătați sau să măriți setările de căutare a descoperirii sau să postați unul singur.

Butonul de reîmprospătare: Ar trebui să includ pictograme de reîmprospătare sau un buton cu text?

Atingeți pentru a reîmprospăta.

Care sunt câteva modalități bune și modalități scurte care îi fac pe utilizatori mai activi și nu îi irită?

Comentarii

  • prin cronologie, vă referiți la o interfață de tip flux de activitate, ca pe Facebook sau la articole de știri agregate, sau la o listă cronologică a rezultatelor căutării? –  > Por Toni Leigh.
  • @ToniLeigh Da, exact. –  > Por Farhad Nežad.
  • care dintre cele două? –  > Por Toni Leigh.
  • @ToniLeigh Știri agregate pe Facebook –  > Por Farhad Nežad.
3 răspunsuri
R. Barzell

Cel mai bun mod de a arăta mesajul este într-un mod simplu, informal, cu cuvinte care vorbesc despre domeniu, mai degrabă decât despre tehnologie sau mediu.

De exemplu, dacă acest mesaj este un răspuns la un utilizator care caută postări pentru un anumit subiect, mesajul ar putea fi ceva de genul acesta:

Nu există nicio conversație pe acest subiect.

Dacă doriți să fiți drăguț, ați putea, de asemenea, să lăsați domeniul să vă influențeze alegerea graficii. De exemplu, poate o poză cu cineva într-o cameră goală, cu un aspect ciudat.

stvgrc

Depinde de publicul tău, dar dacă încerci să faci utilizatorii mai activi și să nu-i enervezi… fă-i să râdă. Iubesc Spaceballs The Movie.așa se spune:

nikhil84

Din punctul meu de vedere, acel anumit mesaj sau smiley sau orice formă de indicație va depinde de aplicație și de tipul de public care o folosește.

De exemplu,

Într-o aplicație de joc, am putea avea un text de tipul „Atingeți pentru a reîmprospăta”, în loc de acesta, am putea avea un text de genul „Trageți, frânghia speranței !!!” sau „Trageți frânghia” sau „Pentru a continua… ATINGEȚI-L”

În acest fel am putea să enumerăm mesajul sau chiar imagini pentru a arăta cel mai potrivit mijloc de a indica ceva utilizatorului.

Ain’t found a shit menționat în postul de mai sus este un text frumos pentru alertă și, de asemenea, mi-a plăcut 🙁 (față tristă), deoarece este un mod bun de a anunța utilizatorul că ceva nu a mers bine.

La final, faceți o listă de text/imagine în funcție de audiență/tema aplicației dvs. și găsiți-o pe cea mai potrivită.