O pictogramă care indică faptul că ceva s-a schimbat sau a fost editat? [închis] (Experiența utilizatorului, Icoane)

fluxd a intrebat.

Vreo sugestie în afară de creionul evident sau evidențierea cu culori? Sunt nedumerit, acest lucru a fost mai complicat decât am crezut. Este pentru o funcție de căutare/filtrare, dacă vă ajută, dar un simbol universal ar fi de preferat.

Comentarii

 • Îmi place foarte mult pictograma „Creion cu elipse” de la Skype. Dar, din moment ce nu vrei un creion… –  > Por Ian Boyd.
 • Am venit aici căutând această întrebare specifică, trist să văd că a fost închisă. –  > Por Greg.
4 răspunsuri
Leah

Trebuie să fie o pictogramă? O serie de editori pe care îi folosesc afișează un asterisc lângă numele fișierului în bara de titlu pentru a indica faptul că fișierul a fost modificat.

Comentarii

 • Cred că asteriscul este cât se poate de apropiat deocamdată. –  > Por fluxd.
 • De asemenea, italicizarea numelui poate indica modificările nesalvate în așteptare –  > Por J. Dimeo.
Becky

Care sunt lucrurile pe care trebuie să le arătați că s-au schimbat? Aș putea face ceva legat de asta. Ceva cu adevărat universal poate fi dificil; am văzut oameni care folosesc un triunghi pentru a simboliza o „delta”, dar este prea matematic pentru ca majoritatea oamenilor să înțeleagă.

Comentarii

 • O varietate de filtre pe o căutare. Deoarece filtrele nu sunt întotdeauna la vedere, am nevoie de o modalitate de a indica faptul că s-au făcut ajustări. –  > Por fluxd.
 • Bună observație, aveam de gând să sugerez o pictogramă de dischetă, care este ceea ce Magento folosește pentru a vă reaminti că aveți modificări nesalvate, dar nu ar fi potrivit aici. Cu toate acestea, un semn de atenție sau doar un semn de exclamare gol ar putea funcționa. –  > Por Lèse majesté.
 • da, un semn de exclamare într-un triunghi galben sau singur ar putea fi drăguț – asta este destul de universal. nu spune cu adevărat schimbare, dar atrage atenția. –  > Por Becky.
Bevan

Orice pictogramă pe care o alegeți va fi probabil specifică unei anumite culturi, astfel încât consecvența va fi probabil mai importantă decât pictograma propriu-zisă.

Lucruri pe care le-am văzut folosite …

 • Un disc minuscul (8×8 pixeli) afișat lângă partea dreaptă sus a câmpului

 • Schimbarea culorii și a stilului – câmpurile modificate au fost schimbate în bold și albastru

Ca o idee secundară: Cred că evidențierea câmpurilor modificate este o idee bună.

Comentarii

 • Vă mulțumim pentru sfaturi. Sunt de acord cu evidențierea. Ar fi de preferat, dar proprietățile modificate nu sunt întotdeauna la vedere în acest caz, așa că sunt în căutarea a ceva general. –  > Por fluxd.
 • Când nu sunt sigur de o pictogramă pentru a transmite un anumit concept, ceea ce fac de obicei este să merg la Google Image Search și să fac o căutare avansată a conceptului în imagini de mărimea unei pictograme. În acest caz, este posibil să doriți să specificați dimensiunea, cum ar fi 16×16, deoarece pictogramele mai mari nu par să producă rezultate relevante. De asemenea, ați putea încerca să căutați „editat ico” sau „icoană modificată”, pe lângă specificarea unei dimensiuni. Aceasta este o modalitate ușoară de a cerceta ce există. –  > Por Lèse majesté.
NinjaSquirrel117

Poate un creion care șterge o foaie de hârtie?

Comentarii

 • Asta sună bine pentru o pictogramă de resetare. –  > Por fluxd.

Tags: