Ce este mai întâi? ARP vs ICMP (Ingineria rețelelor, Arp, Ping, Icmp)

user17426 a intrebat.

Vreau să știu ce este primul după STP.

Există doar trei dispozitive, switch și două gazde. un switch nu este configurat și două gazde au fiecare IP prin static. desigur, două gazde sunt conectate la switch

De aici, gazda A va face ping către gazda B.În acel moment, ce este primul între ARP și ICMP?Va face ping gazda A după ARP sau va omite ARP?…..

MulțumescTerry

Comentarii

 • Dacă cineva a oferit un răspuns care rezolvă întrebarea dumneavoastră, vă rugăm să luați în considerare marcarea acestuia ca răspuns acceptat. Acest lucru va recompensa atât persoana care a furnizat răspunsul, cât și pe dvs. cu o reputație suplimentară. Dacă nu faceți acest lucru, întrebarea dvs. va fi reîmprospătată periodic înapoi pe pagina principală, ceea ce poate distrage atenția membrilor comunității de la alte întrebări la care ar putea ajuta la răspunsul altor utilizatori. Vă mulțumim. –  > Por YLearn.
 • V-a ajutat vreun răspuns? dacă da, ar trebui să acceptați răspunsul, astfel încât întrebarea să nu mai apară la nesfârșit, în căutarea unui răspuns. Alternativ, ați putea posta și accepta propriul răspuns. –  > Por Ron Maupin.
1 răspunsuri
YLearn

Răspuns scurt: Răspunsul este că depinde.

Explicație mai lungă: În mod natural, atunci când un dispozitiv trimite trafic IP unicast, trebuie să adauge anteturile de nivel 2 (inclusiv adresa MAC de destinație) la cadru înainte de a-l trimite pe fir. Această cartografiere IP-MAC este exact ceea ce procesul ARP are rolul de a furniza gazdei.

Pe baza acestei afirmații, cineva ar putea crede că acest lucru înseamnă în mod natural că traficul ARP va fi trimis automat înaintea oricărui trafic ICMP. Cu toate acestea, odată ce o gazdă află această corespondență IP-to-MAC, o inserează într-un tabel ARP pentru o anumită perioadă de timp. Astfel, o gazdă va verifica mai întâi acest tabel ARP pentru o astfel de corespondență și va trimite ARP numai dacă nu există nicio intrare.

Astfel, în exemplul dumneavoastră, să spunem că Gazda A nu are o intrare pentru Gazda Bîn tabelul ARP. Când gazda A face ping la gazda B schimbul de trafic se desfășoară astfel:

 Host A       Host B
 ARP_Request ---> 
       <---  ARP_Reply
 ICMP_Echo  ---> 
       <---  ICMP_Echo_Reply

Acum să spunem că Gazda A are o intrare pentru gazda Bîn tabelul ARP. Când gazda A face ping la gazda B schimbul de trafic se desfășoară astfel:

 Host A       Host B
 ICMP_Echo  ---> 
       <---  ICMP_Echo_Reply

Deci, pentru a răspunde la întrebarea dvs. specifică.

Gazda A va face ping după ARP sau va omite ARP?

Gazda A va trimite ICMP după ARP sau va omite ARP în funcție de starea intrării pentru Gazda B din tabelul ARP.

Tags:, ,