504 Gateway Time-out Serverul nu a răspuns la timp. Cum se repară? (Programare, Apache, Servlets, Extjs, Jboss, Cod De Stare Http 504)

Ricardo a intrebat.

Clientul a solicitat să descarce un fișier jurnal comprimat, utilizând Ext.js o trimitere de formular pe un formular încorporat iframe. Cererea a fost trimisă către server, care are Apache și JBoss 6. Servlet-ul comprimă fișierele de jurnal, face o anumită operațiune de bază de date și returnează fișierul comprimat.

Exact după 2 minute, fișierul 504 Gateway Time-out Serverul nu a răspuns la timp mesajul este văzut în panoul de rețea al browserului. Cum se poate remedia această eroare?

3 răspunsuri
Ricardo

Servletului îi lua mult timp pentru a comprima fișierele jurnal, iar timeout-ul lui Apache a fost setat la 2min.

Eroarea a fost rezolvată prin creșterea valorii Directiva TimeOut în fișierul httpd.conf:

#
# Timeout: The number of seconds before receives and sends time out.
#
##Timeout 120
Timeout 600

Comentarii

  • Vă rugăm să rețineți că această soluție ar putea să nu fie acceptabilă pentru utilizator. În loc de a face o durată mai lungă timeout, , o altă opțiune ar putea fi revizuirea fluxului de lucru și implementarea cazului de utilizare în mod diferit. De exemplu: o singură solicitare pentru a începe operațiunea (în acest caz, comprimarea), câteva notificări privind progresul și o notificare finală cu linkul pentru descărcarea fișierului. –  > Por Ricardo.
Jack Vial

Verificați jurnalele de erori Apache. Acest lucru poate fi cauzat, de asemenea, dacă limita de dimensiune a fișierului este setată prea mică.

Ruslan Novikov

În cazul meu, mai simplu.am uitat să dezactivez extensia Proxy în browser.