airmon-ng nu funcționează în terminal (comanda nu a fost găsită) (Programare, Macos, Aircrack Ng)

RB34 a intrebat.

Am instalat cu succes aircrack-ng folosind macports (știu că a funcționat pentru că atunci când introduc aircrack-ng în terminal se afișează versiunea și opțiunile) pe macbook pro. Cu toate acestea, când folosesc comanda airmon-ng, primesc „command not found”.

Comentarii

  • Arătați ieșirea de la lucru și de la nefuncționare… nu este clar ce întrebați. –  > Por l’L’L’l.
  • mynames-MacBook-Pro:~ username$ airmon-ng -bash: airmon-ng: command not found –  > Por RB34.
  • Când introduc „airmon-ng” în linia de comandă, primesc „command not found”. Asta e tot. Pe baza tutorialului pe care îl urmez, ar trebui să obțin o listă de interfețe wireless. github.com/brannondorsey/wifi-cracking –  > Por RB34.
  • Re: „când intru în aircrack-ng în terminal se afișează versiunea și opțiunile”, deci cum de nu funcționează? –  > Por l’L’L’l.
  • airCRACK-ng și airMON-ng sunt două comenzi diferite. aircrack funcționează (arată că este instalat), în timp ce airmon nu –  > Por RB34.
1 răspunsuri
STEPHEN bui

Din câte știu eu, nu puteți folosi airmon-ng pe MacOs, sunt doar pentru Linux. Cel mai bun mod pe care ți-l pot sugera este să folosești sudo airport -s pentru a determina ce SSID și canalul său vrei să ataci, după care, sudo airport en0 sniff x pentru a captura pachetele tuturor SSID-urilor care se află la canalul x, en0 sau en1 este setarea wifi a mac-ului dvs., puteți merge la „Despre acest mac -> Raport de sistem -> Rețea -> Wifi -> Numele dispozitivului BSD” pentru a verifica.

De exemplu, doriți să capturați pachete de la toate SSID-urile sau de la SSID-ul dvs. determinat care are canalul 6 sudo airport en0 sniff 6.

Iată ghidul pentru atacarea WPA/WPA2 wifi pentru terminalul MacOS:

https://www.youtube.com/watch?v=G6MXOzGIJZ4

Sper că vă poate ajuta.

Comentarii

  • Chiar dacă unul o face rulând VM cu Debain? –  > Por 0xtimur.
  • Eu recomand NU, deoarece VM nu vede placa wifi încorporată în laptop ca un adaptor wifi, ci o va vedea ca un adaptor ethernet. Rămâi în continuare conectat la internet, dar modul de injectare a pachetului și de monitorizare este doar pentru placa wifi. –  > Por STEPHEN bui.