Asistentul de depanare administrat ‘FatalExecutionEngineError’ (Programare, Depanare)

abdul sammad a intrebat.

Primesc eroarea de mai jos:

Managed Debugging Assistant ‘FatalExecutionEngineError’ a detectat o problemă în ‘C:UsersAppApp.exe’. Informații suplimentare: Timpul de execuție a întâlnit o eroare fatală. Adresa erorii a fost la 0xf5b029e1, pe firul de execuție 0x72bc. Codul de eroare este 0xc0000005. Această eroare poate fi o eroare în CLR sau în porțiunile nesigure sau neverificabile ale codului utilizatorului. Sursele comune ale acestei erori includ erori de marshaling ale utilizatorului pentru COM-interop sau PInvoke, care pot corupe stiva.

Primesc eroarea de mai sus atunci când execut această instrucțiune în timpul depanării.

 LoggerHandler.Info("Executed " & iterations.ToString & " iterations on " & max_processors & " cores in " & Format((Now() - time).TotalSeconds, "0.0") & " seconds.")

2 răspunsuri
JumpingJezza

Schimbarea pentru a utiliza „Managed Compatibility Mode” este ceea ce a rezolvat eroarea pentru mine în Visual Studio 2015:

Meniul Tools >Options > Debugging > General > „Use Managed Compatibility Mode”

Acest lucru Blogul Microsoft descrie ceea ce face această setare cu ceva mai multe detalii.

Comentarii

  • Văd erori similare, iar această opțiune nu funcționează, puteți ajuta să aruncați o privire aici:stackoverflow.com/questions/44213605/…  > Por Dingxin Xu.
  • Am aceleași erori, atunci când activez „Use Managed Compatibility Mode” îmi arată eroarea de mai jos atunci când execut din nou programul: „Timpul de execuție a întâlnit o eroare fatală. Adresa erorii a fost la 0x722f5a90, pe firul 0xeb8. Codul de eroare este 0xc0000005. Această eroare poate fi o eroare în CLR sau în porțiunile nesigure sau neverificabile ale codului utilizatorului. Sursele comune ale acestei erori includ erori de marshaling ale utilizatorului pentru COM-interop sau PInvoke, care pot corupe stiva.” NOTĂ: Folosesc [DllImport(„swedll32.dll”, EntryPoint = „[email protected]”)]]. Nu sunt sigur, dar swedll32.dll este un dll c/c++ negestionat. –  > Por Nimesh Vaghasiya.
  • în prezent, cu VS 2019, această eroare apare atunci când condiția pe catch(ex) when (condition) se evaluează la un NullReferenceException. Când se întâmplă acest lucru, aplicația dvs. se blochează; Visual Studio aruncă o eroare fatală a motorului de execuție –  > Por JobaDiniz.
sunm

Acest lucru mi-a rezolvat problema:

Instrumente -> opțiuni -> IntelliTrace -> General

și bifați opțiunea „Numai evenimente”

Comentarii

  • unde vine această opțiune în vs2017? –  > Por karan.