Asp.net 4.0 nu a fost înregistrat (Programare, Visual Studio 2010, Iis, Visual Studio 2012, Iis 7, Windows 8.1)

utilizator228777 a intrebat.

Când încerc să deschid proiectul meu din Visual Studio primesc următoarea eroare:

Asp.Net nu a fost înregistrat pe serverul web trebuie să configurați manual serverul web pentru Asp.net 4.0.


Actualizare:
Nu contează că am rezolvat-o:

Tocmai am reparat .Net Framework 4.0 și problema a fost rezolvată.

Comentarii

 • Acest lucru se întâmplă de obicei din cauza adăugării IIS ca o caracteristică după ce ați finalizat instalările .NET Framework sau Visual Studio. Dacă o faceți mai întâi, pare să fie OK pe Win 7. -.  > Por D-Sect.
 • „Tocmai am reparat .Net Framework 4.0” – cum? –  > Por PoloHoleSet.
 • L-am reparat cu ajutorul Microsoft .NET Framework Repair Tool la adresa microsoft.com/en-us/download/details.aspx?id=30135. După ce mi-am reîncărcat proiectul de câteva ori, problema a dispărut. O să o postez ca răspuns. –  > Por ShieldOfSalvation.
13 răspunsuri
sharpper

De asemenea, am rezolvat această problemă prin rularea

aspnet_regiis -i

utilizând instrumentele de linie de comandă Visual Studio ca administrator

Comentarii

 • Există trei, numărați-le, trei, solicitări de comandă sub Microsoft Visual Studio 2010 | Visual Studio Tools, și anume: Visual Studio Command Prompt (2010) Visual Studio x64 Cross Tools Command Prompt (2010) Visual Studio x64 Win64 Command Prompt (2010) Contează care dintre ele este folosit pentru această comandă? –  > Por B. Clay Shannon.
 • O combinație între acestea: c-sharpcorner.com/uploadfile/rmcochran/… și apoi introducerea celor de mai sus a funcționat pentru mine. –  > Por B. Clay Shannon.
 • Cu o mașină nouă, am aceeași problemă, dar vechea soluție nu funcționează. Solicitantul de comandă Visual Studio se deschide pentru mine la: C:Program Files <x86>Microsoft Visual Studio 10.0Common7IDE …și introducând „aspnet_regiis -i” rezultă „‘aspnet_regiis -i’ nu este recunoscut…” Există o locație specifică de unde ar trebui să introduc această comandă? –  > Por B. Clay Shannon.
 • Folosesc 2013 nto open a web project și am această problemă. Și am găsit doar Visual Studio Command prompt (2010) în computerul meu, așa că îl folosesc pentru a executa aspnet_regiis -i și folosesc visual studio 2010 pentru a deschide proiectul și eroarea dispare, dar o altă eroare arată, apoi folosesc Start Without Debugging atunci această eroare dispare, de asemenea. –  > Por yu yang Jian.
 • Încă primesc dialogul după ce am executat aspnet_regiis -i atât în fereastra de comandă VS 2010 (ca administrator), cât și în aceeași fereastră în VS 2017. –  > Por Kevin Burton.
vml19

Acest lucru a rezolvat problema

C:WindowsMicrosoft.NETFrameworkv4.0.30319aspnet_regiis -i

Asigurați-vă că executați fereastra de comandă ca administrator

Comentarii

 • copiați lipiți și acolo se face treaba! Mulțumesc 🙂 –  > Por Neophile.
 • Nu este nevoie de nici o repornire sau altceva – pur și simplu funcționează! –  > Por kulNinja.
Matt Johnson-Pint

Pentru cei care primesc această eroare după instalare .NET Framework 4.6 – Citiți și instalați unul dintre aceste hotfixuri pentru a rezolva problema.

Comentarii

 • Aceasta a rezolvat problema mea.. Mulțumesc –  > Por Optimus.
 • Primesc această eroare la deschiderea unui proiect VS 2010 imediat după ce am instalat VS 2015 RTM, reînregistrarea IIS nu face nimic, încă primesc eroarea în VS 2010, VS2013 funcționează bine –  > Por AZ Chad.
 • Acesta este un link către KB-urile pentru toate versiunile de VS afectate de acest lucru, nu doar pentru VS2012. blogs.msdn.com/b/webdev/archive/2014/11/11/11/… –  > Por Glade Mellor.
 • @GladeMellor – Mulțumesc. Actualizat. –  > Por Matt Johnson-Pint.
 • @ChrisO – 4.5.3 este același lucru ca și 4.6. A fost numit 4.5.3 doar de fiecare dată în timpul pre-lansării. A fost 4.6. în momentul în care a ajuns la GA. –  > Por Matt Johnson-Pint.
Catto

Pentru a rezolva „ASP.NET 4.0 nu a fost înregistrat. Trebuie să vă configurați manual serverul Web pentru ASP.NET 4.0 pentru ca site-ul dvs. să funcționeze corect’ eroare la deschiderea unei soluții putem:

1 Să ne asigurăm că funcția IIS este activată cu ASP.NET. Mergeți la Control PanelAll Control Panel ItemsPrograms and Features apoi faceți clic pe ‘Turn Windows Featrues on’. Apoi, în IIS –> WWW servers –> App Dev Features asigurați-vă că ASP.NET este bifat.

2 Și rulați următoarea linie cmd pentru a instala

C:WindowsMicrosoft.NETFrameworkv4.0.30319aspnet_regiis -i

Sper că vă ajută

Comentarii

 • Acesta este trucul pentru a-l face să funcționeze pe Win 8.1, împreună cu asigurarea că 4.5 este bifat. –  > Por Mike Cheel.
 • Acest lucru este valabil și pentru W10. modelrail.otenko.com/electronics/… Verificați acest link. –  > Por TPG.
 • @teapeng unde în cazul meu am selectat ASP.NET 4.6 –  > Por bvj.
dharmatech

The aspnet_regiis abordare descrisă mai sus nu pare să funcționeze pe Windows 8.1:

C:Windowssystem32>aspnet_regiis -i

Microsoft (R) ASP.NET RegIIS versiunea 4.0.30319.33440
Utilitar de administrare pentru instalarea și dezinstalarea ASP.NET pe mașina locală.
Drepturi de autor (C) Microsoft Corporation. Toate drepturile rezervate.
Începeți instalarea ASP.NET (4.0.30319.33440).
Această opțiune nu este suportată în această versiune a sistemului de operare. În schimb, administratorii ar trebui să instaleze/dezinstaleze ASP.NET 4.5 cu IIS8 utilizând fereastra de dialog „Turn Windows Features On/Off”, instrumentul de gestionare Server Manager sau aplicația dism.exe instrument de linie de comandă. Pentru mai multe detalii, vă rugăm să consultați http://go.microsoft.com/fwlink/?LinkID=216771.
Ați terminat instalarea ASP.NET (4.0.30319.33440).

Așa cum este indicat în mesaj, am mers la:

 1. Start
 2. Activați sau dezactivați funcțiile Windows
 3. .NET Framework 4.5 Advanced Services (Servicii avansate)

și am bifat ASP.NET 4.5.

Acest lucru pare să fi rezolvat problema.

Comentarii

 • Hmm, când mă duc în zona respectivă, „ASP.NET 4.5” este deja bifat, l-am debifat și am apăsat butonul „Aplică”, apoi l-am bifat din nou și am apăsat butonul „Aplică”, dar tot primesc caseta de dialog. –  > Por chobo2.
 • Acest lucru a rezolvat problema mea pe Windows 8.1 – Am instalat VS2012 Pro după instalarea 4.5- ciudat că nu a instalat automat aceste servicii. –  > Por Piotr Kula.
Răzvan Flavius Panda

Deschideți:

Start Menu
-> Programs
-> Microsoft Visual Studio 2010
-> Visual Studio Tools
-> Visual Studio Command Prompt (2010)

Run in command prompt:

aspnet_regiis -i

Asigurați-vă că este rulat la administrator, verificați că titlul începe cu Administrator:

Jason Yost

http://msdn.microsoft.com/en-us/library/k6h9cz8h.aspx – Consultați acest lucru despre înregistrarea IIS pentru ASP.NET 4.0

Comentarii

 • aspnet_regiis este o funcție utilă de știut. O folosesc mai mult decât vreau să recunosc. –  > Por Jorriss.
ahblur

Asp.net 4.0 nu a fost înregistrat

Visual Studio 2013Descărcați Visual Studio 2013 Update 4Pentru mai multe informații despre Visual Studio 2013 Update 4, vă rugăm să consultați: Visual Studio 2013 Update 4 Articol KB

Visual Studio 2012A fost publicată o actualizare pentru a rezolva această problemă pentru Microsoft Visual Studio 2012: KB3002339Pentru a instala această actualizare direct din Microsoft Download Center, aici

Visual Studio 2010 SP1A fost publicată o actualizare pentru a rezolva această problemă pentru Microsoft Visual Studio 2010 SP1: KB KB KB300 KB3002340Această actualizare este disponibilă din Windows UpdatePentru a instala această actualizare direct din Microsoft Download Center, aicihttp://download.microsoft.com/download/6/7/E/67E041A1-00DA-4948-90BE-75A0146C08F5/VS10SP1-KB3002340-x86.exe

Comentarii

 • Mulțumesc mult, remedierea pentru VS 2010 SP1 funcționează pentru mine! (instalare nouă pe un W10) –  > Por Bertrand C..
Thakur Das

Mergeți la Visual Studio 2010 Command prompt și setați Directivele ca :

C:WindowsMicrosoft.NETFrameworkv4.0.30319>

apoi instalați IIS prin următoarea comandă:

C:WindowsMicrosoft.NETFrameworkv4.0.30319>aspnet_regiis -i

acum iis va funcționa..este mai bine dacă reporniți calculatorul.

Stanley Gillmer

Am avut aceeași problemă, dar am rezolvat-o……Microsoft are o soluție pentru ceva aproape de acest lucru care a funcționat de fapt pentru a rezolva această problemă. puteți vizita această pagină http://blogs.msdn.com/b/webdev/archive/2014/11/11/dialog-box-may-be-displayed-to-users-when-opening-projects-in-microsoft-visual-studio-after-installation-of-microsoft-net-framework-4-6.aspx

Problema apare după ce ați instalat framework 4.5 și/sau framework 4.6. Visual Studio 2012 Update 5 nu rezolvă problema, am încercat asta mai întâi.

Blogul msdn spune următoarele: „După instalarea Microsoft .NET Framework 4.6, utilizatorii pot experimenta următoarea casetă de dialog afișată în Microsoft Visual Studio fie la crearea unui nou proiect Web Site sau Windows Azure, fie la deschiderea proiectelor existente…..”

Conform blogului, dialogul este benign. pur și simplu faceți clic pe OK, nimic nu este afectat de dialog…Comentariile de pe blog sugerează că VS 2015 are aceeași problemă, poate chiar mai rău.

Deepak Joshua

În cazul în care ASP.NET 4.0 nu este înregistrat cu IIS

*****<b>Use this step if u cant access using run command</b>*****

Mergeți la

C Drive
–>>windows
–>>Microsoft.Net
–>>Framework
–>>v4.0.30319

<b>(Choose whatever framework to register with IIS me selecting Framework 4)</b>

–>>aspnet_regiis

<b>(Double-click or right click & choose run as administrator)</b>

Mentatmatt

Am avut această problemă pe Windows 8.1, care nu suporta abordarea aspnet_regiis -i.

În schimb, trebuie să mergeți la Panoul de control, să localizați opțiunea „Activați sau dezactivați caracteristicile Windows” și să detaliați după cum urmează:

Internet Information Services-> Servicii World Wide Web-> Caracteristici de dezvoltare a aplicațiilorși bifați rubrica „ASP.NET 4.5„. La bifarea acestei casete, alte opțiuni, cum ar fi „.NET Extensibility 4.5” și opțiunile ISAPI vor fi bifate automat.

Aplicați modificările făcând clic pe OK. Reporniți site-ul dvs. în IIS și site-ul dvs. ar trebui să fie acum accesibil.

ShieldOfSalvation

L-am reparat folosind aplicația Microsoft .NET Framework Repair Tool. După ce mi-am reîncărcat proiectul de câteva ori, după care problema a dispărut.