Atom rulează lent atunci când editați un fișier care are peste 500 de linii (Programare, Editor, Editor Atomic)

Justin a intrebat.

atunci când folosesc Atom pentru a edita fișiere javascript există unele probleme de performanță, dacă liniile de script js este peste un număr de sumă, de exemplu, 500, pentru a derula fișierul sau pentru a muta cursorul va fi blocat. Nu ar trebui să fie din cauza unor probleme de hardware, iar 500 de linii nu reprezintă o cantitate mare. Pot să fac ceva pentru ca Atom să funcționeze fără probleme atunci când editez un fișier de dimensiuni mari? Mulțumesc,

Comentarii

  • vă rugăm să mergeți la SuperUser. Acesta este un forum de programare, nu cum să folosești un calculator? –  > Por Jonas Wilms.
4 răspunsuri
AdamMcquiff

După cum puteți citi în acest articol, aceasta este o problemă în curs de rezolvare cu Atom și este în prezent tratată de echipă. Nu cred că are vreo legătură cu performanța calculatorului.

În prezent, folosesc o mașină i7 și, atunci când deschid fișiere mari (de obicei minificate), editorul va rula extrem de lent și, în unele cazuri, se va bloca complet.

Să sperăm că vom putea vedea o rezolvare în curând.

Comentarii

  • Atom este grozav, sperăm că vom vedea o rezolvare în curând –  > Por Justin.
  • Complet de acord –  > Por AdamMcquiff.
Justin

În cele din urmă am găsit problema apare este din cauza unui plugin — linter-jscs, 500 de linii nu este o cantitate mare, după ce dezactivați acest plugin, editarea este pe calea cea bună.

Mike Faber

Ați luat în considerare posibilitatea ca mașina dvs. să fie doar lentă?

Înțeleg că asta nu răspunde direct la întrebarea ta, dar dacă nu ești legat de Atom ai putea experimenta cu alți editori de text. Personal, vă recomand Visual Studio Code. Aruncați o privire:

https://code.visualstudio.com/download

Comentarii

  • MacBook-ul meu rulează fără probleme majoritatea aplicațiilor. Folosesc și NetBeans, performanța este bună. Oricum, vă mulțumesc pentru sugestia dumneavoastră. –  > Por Justin.
codemacabre

Deși ați postat o soluție, ar putea fi util să luați în considerare utilizarea unui pachet precum Timecop, care afișează informații despre locul în care se petrece timpul în timp ce Atom se încarcă. De asemenea, puteți verifica informații similare în Settings > Packages view, care va lista cât timp va adăuga fiecare pachet instalat la timpul de pornire (a se vedea pagina secțiunea din Manualul de zbor referitoare la pachete).