Butonul Run este gri – intellij (Programare, Java, Intellij Idea, Javafx)

arty a intrebat.

Lucram la un proiect în Intellij, apoi brusc a apărut o fereastră pop-up și acum butonul de execuție este gri. Este un proiect Java FX și se execută cu acoperire și depanare, dar butonul normal de execuție este gri. Care ar putea fi problema?

PS: Știu că nu vă dau prea mult de lucru, dar, din păcate, funcționa și acum nu mai funcționează, asta e tot.

4 răspunsuri
Jason

Acest lucru mi s-a întâmplat de nenumărate ori. O posibilă problemă este că programul încă rulează în fundal și nu a ieșit complet. Verificați procesele care rulează pentru aplicațiile java și vedeți dacă există.

Doc

Deschideți codul sursă, faceți clic dreapta și apăsați run folosind opțiunea run „nume fișier.java”.

IntelliJ va face configurația pentru dvs. și apoi puteți face clic pe butonul de execuție după ce configurația este făcută de IDE.

Același lucru pentru configurația de depanare.

Crompy

Am avut aceeași problemă și am rezolvat-o cu vechiul „Invalidate Caches and Restart”

Comentarii

  • Eram pe 2020.3.1 community edition. Clasa Java (are câteva metode de recursivitate) pe care am scris-o avea deja un comportament ciudat. Rezultatele nu au fost ceea ce mă așteptam. Am verificat metoda manual și ar trebui să fie corectă. Apoi am actualizat IDE la 2020.3.2, proiectul nu se va executa. Unele configurații au devenit „necunoscute”. Apoi am eliminat acele configurații și „Invalidate Caches and Restart” din meniul „File”, am recompilat și am rulat din nou proiectul, problema s-a rezolvat. Mulțumesc! –  > Por infinity_coding7.
SwissCodeMen

Încercați să porniți din nou programul prin >Run din bara de meniu.

Comentarii

  • Acest lucru a funcționat pentru mine, pot rula aplicația prin intermediul butonului „Run…” (Alt + Shift + F10). Tot nu găsesc un răspuns pentru problema inițială. –  > Por maximus.
  • Se pare că programul era încă în curs de execuție în fundal, așa cum se explică în răspunsul lui @Jason – -.  > Por SwissCodeMen.
  • Mulțumesc, la început am crezut că repornirea IntelliJ ar putea rezolva problema, dar nu a fost așa. Astăzi încerc din nou și mă asigur, de asemenea, că niciun program Java nu rulează în fundal, apoi funcționează conform așteptărilor. Nu sunt sigur dacă are legătură cu Grable build sau nu, dar întotdeauna am această problemă cu proiectul Gradle. –  > Por maximus.