Care este diferența dintre extensiile .ts și .tsx. Ambele sunt utilizate ca extensii pentru fișierele de tip typescript în react. Deci, unde ar trebui să le folosim? (Programare, Reactjs, Typescript)

Hafsa Mushtaq a intrebat.

Sunt nou în react și lucrez la un proiect. Mă întâlnesc cu ambele .ts și .tsx extensii. Nu înțeleg unde ar trebui să folosesc .ts și .tsx. Orice ajutor în acest sens este foarte apreciat. Vă mulțumesc!

Comentarii

  • Posibil duplicat al stackoverflow.com/questions/34224007/… –  > Por Amy.
  • În linii mari, folosesc fișiere .ts pentru scripturi simple și .tsx pentru fișiere care conțin marcaje –  > Por Mangs.
  • aceeași diferență ca și diferența dintre c și c++ :p – -.  > Por Dezvoltatorii omniprezenți.
  • Răspunde acest lucru la întrebarea ta? Există vreun dezavantaj în a folosi tot timpul fișiere .tsx în loc de .ts în typescript? –  > Por GorvGoyl.
4 răspunsuri
liamgbs

Utilizați .ts pentru fișiere TypeScript pure.

Utilizați .tsx pentru fișierele care conțin JSX.

De exemplu, o componentă React ar fi .tsx, , dar un fișier care conține funcții de ajutor ar fi .ts.

Comentarii

  • Pentru a adăuga la acest răspuns (corect), este același lucru ca și cum ai face React fără TypeScript, ai folosi .js și .jsx pentru fișiere javascript pure vs JSX javascript. –  > Por Cal Irvine.
  • nu neapărat, puteți scrie componente React TS pure, aș reformula ca: o componentă react care conține sintaxa react „tag like” (care este de fapt tsx). Doar pentru a clarifica asta pentru oricine nu știe cu adevărat despre asta. –  > Por sab.
Sachin

Extensia .tsx este utilizată atunci când dorim să încorporăm elemente JSX în interiorul fișierelor, în timp ce .ts este utilizat pentru fișiere Typescript simple și nu acceptă adăugarea de elemente JSX.

Rahul

atunci când folosiți .tsx puteți utiliza JSX în acel fișier anume, în timp ce .ts vă dă eroare.

Manoj Perumarath

Toate răspunsurile de mai sus sunt corecte.

Fișierele .ts conțin numai TypeScript pur

.tsx au inclus și JSX.

Dintr-un alt punct de vedere, puteți copia totul dintr-un fișier .ts fișier și să îl lipiți pe .tsx fișier și nu trebuie să modificați nimic. Dar dacă copiați dintr-un fișier .tsx fișier, trebuie să îl refactorizați prin îndepărtarea JSX elemente.

Comentarii

  • Ce argumente proaste –  > Por Fooker.